Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příležitostný obchodník s drogami Simon si chce vyjet se svými kamarády do Las Vegas. Podplatí proto kolegyni Ronu, aby za něj vzala službu v supermarketu. To ale neví, že se u její pokladny objeví Adam a Zack, kteří nutně potřebují nějaké „zboží”. Rona potřebuje nějaké peníze, a tak se rozhodne sehnat drogy sama a vydělat tak pár nezdaněných „babek”. Netuší ale, že podivní „zákazníci” byli ke spolupráci donuceni policií. Horké chvilky čekají i na Simona, který nejenže v casinu prohraje hromadu peněz, ale podpálí hotel, ukradne sportovní bourák a nakonec postřelí majitele striptýzového baru. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

Radek99 

všechny recenze uživatele

Velmi zvláštní mix teenagerské komedie, nezávislého filmu a variace na Tarantinovské pulp gangsterky s inspirací v ultra dynamické trip movie Terryho Gilliama Strach a hnus v Las Vegas... Tři příběhy (díky Tarantinovi tak hodně populární formální členění filmu...), které se nakonec propojí a v intencích teenagerské komedie ,,šťastně" skončí... Ten film je vlastně strašně nepůvodní a neoriginální, ale nedovoluje vydechnout, neboť režisér a kameraman Doug Liman dobře ví, jak vizuálně zaujmout (mladého) diváka. Proto mé vysoké hodnocení, obsahově je to totiž jen odvar z odvaru...byť s prvotřídní hudbou...(a s podivením se nad hodnotovým žebříčkem této generace, v němž hrají prim drogy...) ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

X let starý film je stále zábavný až dramaticko-komediální, co udrží diváka pořád ve střehu, když se tak zajímavě prolínají jednotlivé příběhy a je mi vcelku jedno, jestli si tvůrci brali či nebrali za vzor jiné filmy, jak řeší někteří na jiných serverech. Film s českým dabingem, který mohu ostatním jen doporučit ... 7887 ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Při porovnání věhlasu a kvality mě nenapadá příliš mnoho filmů, o kterých se moc nemluví, ale zároveň mají skvělé tempo, našlapaný soundtrack a správně ujetý dějový pletenec jako právě Go. Ve výčtu bláznivých postav samozřejmě vyčnívá zvíře Olyphant a kráska Katie Holmes byla lehce zastíněná od Sarah Polley. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Hovorí sa o tomto filme ako o teenage Tarantinovke a celkom to sedí. Nielen kvôli hlavným postavám ale aj celkové vyznenie všetkých troch príbehov je také krotké a vlastne aj šťastné. Najviac ma baví asi prvý príbeh, ktorý obsahuje nezabudnuteľné scény s jednou sfetovanou postavou. Tie jeho predstavy sú fakt zábavné. Naviac som mal vždy rád Sarah Polley a je mi ľúto, že sa z filmov vytratila. Plus roztomilá Katie vždy poteší. Druhý príbeh je asi najbláznivejší, ale chýba mi ta postava ktorej by som fakt fandil. No a tretí príbeh o jednom gay páriku, ktorý sa snaží zbaviť opraty od polície, je najviac WTF. Hlavne manželská dvojka Fichtner - Krakowski je divná a fascinujúca zároveň. Celkovo má film videoklipový drajv podporený skvelou hudbou. Zlaté deväťdesiatky a aj po rokoch skvelá zábava. Liman odvtedy natočil jediný lepší film a to prvého Bournea. 8/10. ()

El Loco 

všechny recenze uživatele

Doug Liman sa pri tvorbe tohto filmu zjavne inšpiroval Tarantinom a Ritchiem. A v ničom za nimi nezaostáva. Spád filmu je obdivuhodný. Divák sa nenudí ani sekundu čomu pomáhajú aj charizmatickí herci aj v tej najmenšej úlohe. Prirovnanie k tarantinovke je namieste, pretože Go je postavené na rovnakej forme, kde využíva skvelé dialógy a hlášky („V branži platí - nejdřív kuřba, pak družba“ ) či zábavnou formou podané násilie. Jediný rozdiel je v tom, že tu hrajú mladší herci, čím pôsobí snímok modernejšie. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (13)

  • Celosvětová premiéra proběhla 20. února 1999 na Mezinárodním filmovém festivalu v Miami. (BMW12)
  • Všimněte si, že kdykoliv dojde ve filmu na sex, nebo se o něm třeba jen mluví, vždy se stane něco hrozného. (Ai.ma)
  • Název filmu Go je též v angličtině jiný výraz pro speed (methamfetamin). (Ai.ma)

Související novinky

Creepshow znovu

Creepshow znovu

31.10.2005

V roce 1982 spojil své síly kultovní hororový režisér George A. Romero se spisovatelem a scénáristou Stephenem Kingem a dali dohromady film Creepshow. Soubor pěti hororově komediálních povídek se… (více)

Reklama

Reklama