Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesionální zloděj dostane horký tip na loupež přímořské sídlo bilionáře, ale uprostřed práce je vyrušen samotným majitelem a dokonce okraden o milovaný prsten od své nové lásky. Netušil totiž, že se setká s podvodníkem a prsten se snaží získat za každou cenu. (oficiální text distributora)

Recenze (71)

masw 

všechny recenze uživatele

Trochu slabší komedie s mým oblíbencem Lawrencem, která má pro mě super nasazení mých oblíbených herců jako Bernie Mac, John Leguizamo, Danny DeVito. Některé fórky lepší, některé slabší, ale pořád slušná zábava. Navíc William Fichtner v roli, ve které jsem ho ještě neviděl (ikdyž uchýlnou roli měl i v Go!). ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Prečo ste to predali?“ – „Technické problémy.“ – „Rozvod?“ – „Technické problémy!“.“ Martin Lawrence (BAD BOYS II), Bernie Mac (DANNYHO JEDENÁSTKA), John Leguizamo (SPAWN), Danny DeVito (VOJNA ROSEOVCOV), Carmen Ejogo (POLICAJT ZO SAN FRANCISCA), William Fichtner (DOKONALÁ BÚRKA), Larry Miller (KARNEVAL DUŠÍ) a Richard Schiff (Západné krídlo) nemusia byť slabí herci, ale napchať ich do jedného celovečeráku jednak svedčí o malom rozpočte a jednak to čo-to vypovedá i o neslávnej výslednej podobe. Zlodejské filmy mám rád, ale vyložene komediálne heist movie ma nebavia. Nebyť hŕstky podarených scén (vulgárna tlmočníčka do znakovej reči, laser, nežný gay belošský detektív), bolo by to ozaj slabé. ()

Reklama

Yardie 

všechny recenze uživatele

Slabota! Je to tak v rozmězí 1-2 hvězdičky. Na Martina Lawrence začínám být poslední dobou dost alergický, protože ty jeho opičky, ksichty a nesmysly, které pořád dělá mi lezou už krkem. Naštěstí tady toho zase až tak moc nebylo. Jinak totální nuda, zasmál jsem se asi 2x a to vše až ke konci filmu, kdy to mělo alespoň nějakou dynamiku. Zbytek totální nuda, nezajímavé, a snažilo se to kopírovat "Dannyho parťáky" nebo "Podfukáře". Závěr celkem ušel, jinak bída a utrpení. Howgh! ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Říkám to po několikáté, ale jakmile má Martin Lawrence k sobě dobrého parťáka vyklube se z filmu nadprůměrná komedie. Osobně to připisuji faktu, že Lawrence má specifický humor kterého když je moc tak se začne jednomu zajídat a ten správný spoluhráč (tedy spoluherec) který ten humor "naředí" tím vlastním výsledku jen prospěje. A pokud to je maestro DeVito (kterého mám jako komika moc rád a tady opět perlí) nemůžu i kdybych chtěl ohodnotit méně než čtyřhvězdičkově. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Hodně slabší průměr, nebýt výrazně vybočujícího policisty s prdícími bišonky a kouzelnicko-zlodějské manželské dvojice, přemýšlel bych, proč je to vůbec komedie. Policajt a manžele bylo to jediné zábavné a humorné na celém filmu. Nezachrání to ani Martinovy ksichty, které tady dělal jen tak zbůhdarma kdy si na ně zrovna vzpoměl, že by mohl být směšný. Nebyl. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Skladatel Marc Shaiman řekl magazínu Playbill, že pracovat na tomto filmu, pro něho byla nejhorší práce kterou zažil. (Pumiiix)

Reklama

Reklama