Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Spolužáci ze střední jsou už rok mrtví. Julie Jamesová (Jennifer Love Hewittová), která jako zázrakem přežila vražedné běsnění rybáře, je pronásledována přízraky a paranoidním strachem. Dokonce se rozešla se svým přítelem Rayem. Aby přišla na jiné myšlenky a dala si dohromady oprávněně rozházenou psychiku, přijímá nabídku své spolužačky z vysoké školy Karly, aby společně s přáteli strávili víkend na Bahamách. Nikdo z nich neví, že v tropickém ráji právě začíná sezóna hurikánů. Nikdo z nich netuší, že ani tady nebude mít Julie chvilku klidu. Venku se začíná zvedat vítr, je nejvyšší čas na první efektně brutální vraždu. Tajemství loňského léta není zapomenuto a Julie dostává brzy druhou šanci zemřít... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (186)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Není to však jen ztráta atmosféry, ale i slabé herecké obsazení co zapříčinilo pád filmu do vod podprůměrných. V prvním díle byla hlavním lákadlem Sarah Michelle Gellar, která ovšem zemřela a tak nám zbyla jen Jennifer Love Hewitt, která neměla šanci film samotná zachránit. Sice svými vnady a tvary zapůsobila na mužskou část publika, ale ostatní herci nezaujali skoro ničím. K vidění je jen spousta okopírovaných scén z jiných filmů. O proti jedničce jde o slabý odvar a pošpinění této série. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Pokračování osudů přeživších z předchozího snímku pokračuje přesně po roce a přidávají se nové postavy. Onen záhadný zabiják v rybářském plášti a s hákem v ruce se z nenadání vrací a tentokrát se už nemazlí s vůbec nikým. Vraždí prostě na potkání naprosto každého. Jde tady vůbec ještě o nějakou pomstu? S hlavními postavami si hraje jako kočka s myší, což naprosto postrádá logiku. Opuštěný hotel na Bahamách kvůli začínající sezóně hurikánů, nikde v okolí kromě jich a majitele hotelu ani živáčka a náš vrah neustále kolem pobíhá a z nenadání vždy někde vyskočí jen aby mohl do někoho vrazit ten svůj hák. Proč? Proč tam prostě rovnou nevlezl a nezamordoval všechny najednou, když to měl v úmyslu a když nikde nikdo nebyl? No, tady si nad tím tvůrci hlavu rozhodně nelámali. Zajímavé je, že tento námět i se stejným překvapujícím vyvrcholením se nejednou zopakoval a to dokonce i v jistém seriálu. Tento snímek vlivem své značné jednoduchosti a hlavně té masivní nelogičnosti velmi hodně ztrácí. ()

Reklama

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Nemôžem si pomôcť, ale toto je ďalší z filmov mojej mladosti, a stále sa mi aj po rokoch bombasticky pozerá. Krásna Jennifer Love Hewitt, nádherné lokácie ostrova, veľmi atmosferická búrka a rybár s hákom na ruke je parádna slasher postava. Maximum, toto si vždy rád pozriem, a nie len kvôli nostalgii. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Teenagerovské horory jsou snad daleko horší a méně koukatelné než teenagerovské komedie... a že jich je, ach jo, tenhle subžánr absolutně né, já se u nich nebojím, pár let už ani nesměju, já už jen trpím. Mnohem napínavější ,než sledovat děj, je sledování stopáže na displeji přehrávače a to už je na pováženou. ()

waltosin 

všechny recenze uživatele

Docela zklamání, ale co se dá čekat od pokračování. Rybář už není tak strašidelnej, jako v prvním díle, ted je to takovej děda s pláštěnkou a zabijení taky nic moc. Líbí se mi akorát vybrané místo na těch Bahamách a ten kluk jak se z něj vyklube ten co je chce zabít. Tady nápady už došli, hodně se bojím kouknout na další pokračování!!! ()

Galerie (64)

Zajímavosti (18)

  • Keď sa Titus (Jack Black) vynorí z vody, v rukách drží marihuanovú cigaretu, následne ju zapáli a fajčí. To je ale nemožné, lebo cigareta musí byť logicky celá premočená. (tXtX)
  • Pracovní názvy: I Know What You Did Last Summer 2, I Know What You Did Last Summer...The Story Continues, I Know What You Did Last Summer: The Sequel, I Know What You Did Two Summers Ago, I Still Know. (Stocki)
  • Keď zostane Julie (Hewitt) uväznená v solárku, Tyller a Will nevedia, čo majú robiť a tak začnú do prístroja trieskať. Stačilo ho však iba vypnúť a problém by bol vyriešený. (tXtX)

Reklama

Reklama