Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Spolužáci ze střední jsou už rok mrtví. Julie Jamesová (Jennifer Love Hewittová), která jako zázrakem přežila vražedné běsnění rybáře, je pronásledována přízraky a paranoidním strachem. Dokonce se rozešla se svým přítelem Rayem. Aby přišla na jiné myšlenky a dala si dohromady oprávněně rozházenou psychiku, přijímá nabídku své spolužačky z vysoké školy Karly, aby společně s přáteli strávili víkend na Bahamách. Nikdo z nich neví, že v tropickém ráji právě začíná sezóna hurikánů. Nikdo z nich netuší, že ani tady nebude mít Julie chvilku klidu. Venku se začíná zvedat vítr, je nejvyšší čas na první efektně brutální vraždu. Tajemství loňského léta není zapomenuto a Julie dostává brzy druhou šanci zemřít... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (187)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pôvodný film "Viem, čo ste robili minulé leto", ktorý v roku 1997 natočil režisér Jim Gillespie som si hodne obľúbil. Je to výborný teenagerský slasher horror s hustou atmosférou. Dal som mu štyri hviezdičky. Avšak jeho pokračovanie, ktoré má na svedomí anglický niktoš Danny Cannon je príšerná sračka. Mal som čo robiť, aby som to vydržal dopozerať až do konca. Idiotský scénar a odporne nechutní herci ma privádzali do zúrivosti. Titul "Viem, čo ste robili minulé leto 2" je absolútna strata času a nehorázne veľká kopa hnoja. * ()

panvasik 

všechny recenze uživatele

Fuha, tak hned ze začátku můžu říct, že kvalita šla slušně dolů a z moje ho dosti nadprůměrného prvního filmu, tak přicházíme do extrémního průměru, kdy si říkám, proč to nemohlo zůstat u jednoho filmu. Máme tady o dost víc nesympatické obsazení a jejich herecké výkony mě nebavili. Rok poté je vlastně jenom bezduché a ničím zajímavé pokračování, ale aby se neřeklo vraždy dokázaly být pořád dost slušné a ta "atmosféra" ostrovu mi taky přišla vhod. Je to fakt čistě průměrná záležitost... 5/10 ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Slabší sequel nijak úžasného originálu. Docela by mě zajímalo, kde je těch pětašedesát milionů, co to stálo. Ale kdo by odmítl strávit hoďku a půl v tropickém ráji s Jennifer Love Hewitt a dalším atraktivním (Brandy Norwood, Jennifer Esposito), hororovým (Jeffrey Combs) a jiným (Black) křovím? Obloha se zatahuje, sílící vítr předznamenávající blížící se hurikán začíná mlátit okenicemi a někde poblíž se vrah s hákem prosekává k solidnímu bodycountu. Ale do trojky nejdu, ať si JohnnyD říká co chce. ()

misstake odpad!

všechny recenze uživatele

Zatímco první díl si ode mě vysloužil ještě jednu hvězdičku, druhý díl už si nezaslouží ani tu. Nejnudnější horor, co jsem kdy viděl. Jediný komu bych tu smrt přál, jsou američtí šablonovití tvůrci teenagerovských vyvražďovaček, nebo kdyby alespoň ztratili svoje šablony a vymysleli nějaké překvapení. ()

Dlo'h-osh odpad!

všechny recenze uživatele

Dokonale vykleštěný horor, postrádající všechny hororové prvky. Ty jsou nahrazeny množstvím téměř identických scén, kde k smrti vyděšená Julie bloumá po temné místosti. Jediné, na čem tvůrci přidali je demence hlavních hrdinů, která zde překročila hranici únosnosti. Možná se dá zhlédnout jako parodie na horor, nebo jako něco pro diváky, kteří se nechtějí bát. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (18)

  • Podstatná část děje se má odehrávat na Bahamách, ale když Julie a ostatní jedou lodí na ostrov, vidíme v pozadí kopce a hory. Bahamy mají malou nadmořskou výšku a tvoří je vesměs rozlehlé pláže. Film se natáčel ve státě Jalisco, což je jeden z 31 státu Mexika. (Stocki)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 14. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Skladbu “How Do I Deal“, kterou můžeme slyšet ve filmu nazpívala Jennifer Love Hewitt. Na DVD v bonusech je i videoklip ke skladbě. (Stocki)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno