Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Spolužáci ze střední jsou už rok mrtví. Julie Jamesová (Jennifer Love Hewittová), která jako zázrakem přežila vražedné běsnění rybáře, je pronásledována přízraky a paranoidním strachem. Dokonce se rozešla se svým přítelem Rayem. Aby přišla na jiné myšlenky a dala si dohromady oprávněně rozházenou psychiku, přijímá nabídku své spolužačky z vysoké školy Karly, aby společně s přáteli strávili víkend na Bahamách. Nikdo z nich neví, že v tropickém ráji právě začíná sezóna hurikánů. Nikdo z nich netuší, že ani tady nebude mít Julie chvilku klidu. Venku se začíná zvedat vítr, je nejvyšší čas na první efektně brutální vraždu. Tajemství loňského léta není zapomenuto a Julie dostává brzy druhou šanci zemřít... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (187)

panMartin 

všechny recenze uživatele

Tak to byla slabota! Pokračování je mizerné a bohužel i docela nudné oproti prvnímu dílu, většina věcí už tam působí prostě nelogicky. Většina diváků hned po půl hodině ví kdo je komplic a kdo vrah. Jediné, na co se dalo koukat, byla Jennifer Love Hewitt. Ještě se mi líbí vybrané místo na těch Bahamách. No a poslední scéna je pak vyloženě směšná. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Keď je relatívne úspešná jednotka čistý priemer a hrôzu príliš nevzbudzuje, tak by bol zázrak, ak by dvojka nastavila latku vyššie. Bohužial ešte väčšia nuda, ako naposledy a rázne utnutie rozbiehajúcej sa série. Možno to bolopre zúčastnených hercov veľké šťastie. Hrať v sedmičke by som im vážne neželal. Porovnávať s o dve triedy lepším Vreskotom nemá zmysel. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Pokračování průměrného slasheru je, co se kvality týče, na tom podobně jako jednička, ale přece jen se mi zdá trochu zábavnější. A to hlavně díky krvavějším mordům a vyššímu bodycountu. Jinak film samozřejmě trpí nešvary, tolik typickými pro každý sequel. Má průhlednou pointu a spoustu otravných postav, chybí tu moment překvapení, hlavní hrdinka vystřelí osmkrát ze šestiraňáku, za to nejsme ochuzeni o tradičně debilní závěr. Ještě že tu je kočička Jennifer Love Hewitt se svojí promočenou, dobře vyplněnou košilí. ()

BuddyO odpad!

všechny recenze uživatele

Co sem komu jenom udělal? Když už to vypadalo, že je konečně konec filmu a já můžu v klidu přepnout kanál, tvůrci vytáhli ještě "trumf" z rukávu. Aaaaaaaa!!! Pokračování poměrně povedeného "I Know What You Did Last Summer" jsem doslova protrpěl a jen s údivem jsem zjistil, že bylo natočeno i třetí pokračování. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nepříliš podařené pokračování podařeného předchozího dílu. Hutná a vážná atmosféra je fuč, namísto ní je "napínavá" atmosféra tvořena ječením, řvavou hudbou a nesnesitelným stroboskopickým blikáním blesků v závěru. Polovina dialogů je navíc plytkých a naprosto debilních, a to díky párečku dvou debilních negroameričanů, obsazených v rámci projektu pozitivní diskriminace. Naštěstí se aspoň v průběhu filmu vysvětlí nepochopitelný lapsus s hlavním městem Brazílie. Nebýt toho idiotského blýskání, dám s přihmouřenýma očima tři. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (18)

  • Keď sa Titus (Jack Black) vynorí z vody, v rukách drží marihuanovú cigaretu, následne ju zapáli a fajčí. To je ale nemožné, lebo cigareta musí byť logicky celá premočená. (tXtX)
  • Keď sa pri finálnej konfrontácii na cintoríne objaví Ray (Freddie Prinze Jr.) pokúsi sa vystreliť z pištole, no očividne v nej nemá náboje. Keď však o niekoľko sekúnd Julie (Jennifer Love Hewitt) vezme zbraň zo zeme, vystrelí z nej na Bena Willisa 8 krát. Nie len, že v nej pred malou chvíľou neboli náboje, ale išlo o pištoľ, do ktorej viac ako 6 nábojov nezmestí. (tXtX)
  • Skladbu “How Do I Deal“, kterou můžeme slyšet ve filmu nazpívala Jennifer Love Hewitt. Na DVD v bonusech je i videoklip ke skladbě. (Stocki)

Reklama

Reklama