Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Spolužáci ze střední jsou už rok mrtví. Julie Jamesová (Jennifer Love Hewittová), která jako zázrakem přežila vražedné běsnění rybáře, je pronásledována přízraky a paranoidním strachem. Dokonce se rozešla se svým přítelem Rayem. Aby přišla na jiné myšlenky a dala si dohromady oprávněně rozházenou psychiku, přijímá nabídku své spolužačky z vysoké školy Karly, aby společně s přáteli strávili víkend na Bahamách. Nikdo z nich neví, že v tropickém ráji právě začíná sezóna hurikánů. Nikdo z nich netuší, že ani tady nebude mít Julie chvilku klidu. Venku se začíná zvedat vítr, je nejvyšší čas na první efektně brutální vraždu. Tajemství loňského léta není zapomenuto a Julie dostává brzy druhou šanci zemřít... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (187)

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Druhé pokračovanie tohto teenage hororu je rovnako debilné ako jeho prvá časť. Hlavný killer nie je až taký Superman ako v prvom diely, čo však na kvalite filmu nepridalo, pretože blbosť je stále blbosťou . Navyše sa zhoršilo aj herecké obsadenie. Pri filme som sa najviac tešil nie na vyvrcholenie (ktoré bolo mimochodom zrejmé ešte predtým ako prišlo), ale na záverečné titulky. Ten čas utekal sakra pomaly. ()

Gavin87 odpad!

všechny recenze uživatele

...ale jako parodie to není špatné. Začínající filmaři by se mohli na této sračce poučit, čemu se vyhnout. Všechny rádoby napínavé scény jsou prvoplánové, dávno profláknuté a nudné, přičemž spíše loudí na tváři úsměv, než-li strnulost strachem. Docela mě ale příjemně překvapilo, že v závěrečné scéně, kdy Julie do vraha vyprázdnila celý zásobník, tento po následném pádu do hrobu ještě neotevřel oči. Sázel jsem se, že tak učiní... ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Keď je relatívne úspešná jednotka čistý priemer a hrôzu príliš nevzbudzuje, tak by bol zázrak, ak by dvojka nastavila latku vyššie. Bohužial ešte väčšia nuda, ako naposledy a rázne utnutie rozbiehajúcej sa série. Možno to bolopre zúčastnených hercov veľké šťastie. Hrať v sedmičke by som im vážne neželal. Porovnávať s o dve triedy lepším Vreskotom nemá zmysel. ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Hodnotit po 60 minutách, tak jsem asi hodně nekompromisní, protože kromě konečně sexy (na rozdíl od jedničky) Jennifer Love Hewittové v upnutých tílkách tu není vůbec nic (proč se postavy chovají jako idioti? proč je tu tolik logických děr? proč jsou bez výjimky postavy tolik nesympatické, až člověk vrahovi fandí, aby všichni pochcípali bolestivou smrtí? a vůbec, proč je to na Bahamách tak ošklivý?). Poslední půlhodinka s několika příjemnými vraždičkami to ale naštěstí dost zachránila, některé dokonce pobavily; navíc postava v rybářské kápi má konečně šťávu i charisma a působí strašidelně. A když k tomu přičtu svůj vřelý vztah k podceňované jedničce, dvojka si svoje zasloužené tři hvězdy ukope. A přidám tip pro scenáristy - když už máte postavu vraždícího rybáře, proč ho nenecháte z postav udělat návnadu pro ryby...? ()

BuddyO odpad!

všechny recenze uživatele

Co sem komu jenom udělal? Když už to vypadalo, že je konečně konec filmu a já můžu v klidu přepnout kanál, tvůrci vytáhli ještě "trumf" z rukávu. Aaaaaaaa!!! Pokračování poměrně povedeného "I Know What You Did Last Summer" jsem doslova protrpěl a jen s údivem jsem zjistil, že bylo natočeno i třetí pokračování. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (18)

  • Keď zostane Julie (Hewitt) uväznená v solárku, Tyller a Will nevedia, čo majú robiť a tak začnú do prístroja trieskať. Stačilo ho však iba vypnúť a problém by bol vyriešený. (tXtX)
  • Natáčeno od 27.dubna do 3.července 1998. (Stocki)
  • Keď sa Titus (Jack Black) vynorí z vody, v rukách drží marihuanovú cigaretu, následne ju zapáli a fajčí. To je ale nemožné, lebo cigareta musí byť logicky celá premočená. (tXtX)

Reklama

Reklama