Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Spolužáci ze střední jsou už rok mrtví. Julie Jamesová (Jennifer Love Hewittová), která jako zázrakem přežila vražedné běsnění rybáře, je pronásledována přízraky a paranoidním strachem. Dokonce se rozešla se svým přítelem Rayem. Aby přišla na jiné myšlenky a dala si dohromady oprávněně rozházenou psychiku, přijímá nabídku své spolužačky z vysoké školy Karly, aby společně s přáteli strávili víkend na Bahamách. Nikdo z nich neví, že v tropickém ráji právě začíná sezóna hurikánů. Nikdo z nich netuší, že ani tady nebude mít Julie chvilku klidu. Venku se začíná zvedat vítr, je nejvyšší čas na první efektně brutální vraždu. Tajemství loňského léta není zapomenuto a Julie dostává brzy druhou šanci zemřít... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (187)

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Včera pozreté po rokoch. Ďalší horor na ktorom som vyrastal. Za mňa je to celkom slušne pokračovanie. Za mňa dosť nedocenené pokračovanie. Príbeh sa nám presunie na Bahami. Vďaka výhre v súťaži. Máme tu nové postavy a dve staré postavy. Celý film tiahnú J. Love Hawitt a F. Prinze Jr. Zvyšné herecké výkony nie sú boh vie čo ale dá sa to. Vraždy sú tiež fajn a celkom zaujímavé. Celkové hodnotenie za mňa je 70%. ()

lioncel

všechny recenze uživatele

krásná, štíhlá, vyvinutá Jennifer Love Hewitt v sexy nátělníku, případně v opalovačkách, nebo jen tak v košilce .. to máme automaticky ***** .. jenže tady je mezi tím spousta zbytečností, které hvězdičky ubírají .. např., když vás chce někdo vysvobodit ze solárka, kde se vás někdo moc zlý snaží usmažit – co kdyby ho nejdříve vypnul a teprve pak vás tahal ven .. apod. .. já normálně tyhle blbosti nesleduji, nebo je odpouštím, ale nesmí to zas tak řvát a mlátit do očí jako tady, ale jinak .. jak už jsem naznačil .. opravdu, na tu kočičku je krásný pohled … ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Vřískot byl vždycky lepší :) Ale teď se tu kromě Jennifer Love Hewittové (jejíž životní heslo je All You Need Is Love :)) zjeví ještě Jennifer Esposito... A za správně vypsychovanou hlavní hrdinku, které už ale nikdo nevěří (do jisté chvíle... :)), a za svým způsobem zábavně podané nahrávky vrahovi - viz i jinde zmiňované "Měli bychom se rozdělit...." :))))) A nevím, proč to tady nikdo nezdůraznil, ale Jenn má nádherné oči :) ()

waltosin 

všechny recenze uživatele

Docela zklamání, ale co se dá čekat od pokračování. Rybář už není tak strašidelnej, jako v prvním díle, ted je to takovej děda s pláštěnkou a zabijení taky nic moc. Líbí se mi akorát vybrané místo na těch Bahamách a ten kluk jak se z něj vyklube ten co je chce zabít. Tady nápady už došli, hodně se bojím kouknout na další pokračování!!! ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Brazílie, voodoo kartáček, solárko. Když je z relativně děsivého vraha trapný rutinér, z vedlejších postav nesnesitelná individua a nejzákladnější logika si vezme dovolenou, je z fajn slasheru šmahem nesledovatelný a velesměšný brak, který předchozímu příjemnému dílu jen zbytečně kazí jméno. Bez sympaticky houževnatého Freddieho Prinze by se jednalo o naprosté dno. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (18)

  • Skladbu “How Do I Deal“, kterou můžeme slyšet ve filmu nazpívala Jennifer Love Hewitt. Na DVD v bonusech je i videoklip ke skladbě. (Stocki)
  • Keď sa pri finálnej konfrontácii na cintoríne objaví Ray (Freddie Prinze Jr.) pokúsi sa vystreliť z pištole, no očividne v nej nemá náboje. Keď však o niekoľko sekúnd Julie (Jennifer Love Hewitt) vezme zbraň zo zeme, vystrelí z nej na Bena Willisa 8 krát. Nie len, že v nej pred malou chvíľou neboli náboje, ale išlo o pištoľ, do ktorej viac ako 6 nábojov nezmestí. (tXtX)

Reklama

Reklama