Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Spolužáci ze střední jsou už rok mrtví. Julie Jamesová (Jennifer Love Hewittová), která jako zázrakem přežila vražedné běsnění rybáře, je pronásledována přízraky a paranoidním strachem. Dokonce se rozešla se svým přítelem Rayem. Aby přišla na jiné myšlenky a dala si dohromady oprávněně rozházenou psychiku, přijímá nabídku své spolužačky z vysoké školy Karly, aby společně s přáteli strávili víkend na Bahamách. Nikdo z nich neví, že v tropickém ráji právě začíná sezóna hurikánů. Nikdo z nich netuší, že ani tady nebude mít Julie chvilku klidu. Venku se začíná zvedat vítr, je nejvyšší čas na první efektně brutální vraždu. Tajemství loňského léta není zapomenuto a Julie dostává brzy druhou šanci zemřít... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (187)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Celkem laciné pokračování slušné jedničky. Příběh ždímá z předchozího dílu, co to jde. Jako pokračování to je slušné. Rozvijí původní příběh o nové postavy a háže příběhovou linii dál. Nicméně jako film je to stále podprůměrný. Narostl počet obětí, prostředí se změnilo na Bahamy. Fajn je, že se vrátila hlavní herečka z prvního dílu Jennifer Hewitt, která je moc sympatická. A to je tak asi všechno. Opět skupina lidí se snaží přežít, když jim jde po krku chlápek v pláštěnce s hákem. ( 42 procent ) ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Brazílie, voodoo kartáček, solárko. Když je z relativně děsivého vraha trapný rutinér, z vedlejších postav nesnesitelná individua a nejzákladnější logika si vezme dovolenou, je z fajn slasheru šmahem nesledovatelný a velesměšný brak, který předchozímu příjemnému dílu jen zbytečně kazí jméno. Bez sympaticky houževnatého Freddieho Prinze by se jednalo o naprosté dno. ()

Reklama

Cechyno4 

všechny recenze uživatele

Tak Sarah Michelle Gellar nám ve dvojce chybí a tak Jennifer Love Hewitt musela svou roli zvládnout sama. Od začátku trpí halucinacemi a paronoidními pocity. Všude vidí vraha rybáře. Děj filmu je neskutečně předvídatelný. Většina diváků hned po půl hodině ví kdo je vrah. Jednička patřila do průměru, ale dokázala některými nápady zaujmout, stejně jako určitou dávkou originality. Dvojka v tomhle značně pokulhává. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Při jedničce jsem se, (ano musím to přiznat :-)), celkem bál a mělo to atmosféru. Dvojka má bohužel atmosféru jen asi prvních 10 minut. Pak je fuč. Ze začátku ještě pár solidních lekaček a pak už nic. Jenom si přejete, aby už chcípli (a to většinou fandím všem!) A zvlášť jsem pochopil, co bylo myšleno v Scary Movie 1 "uřvanou nesympatickou, černoškou". Pozor SPOILER! P. S. Všimli jste si, že na konci, když Jennifer zabije vraha, který pak oživne (ne toto není vtip!) vystřelí z 6rané pistole osmkrát? Je fakt dobrá. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Pokračování hororu o zabijákovi s hákem. Tentokrát Julie a její kamarádi vyhrají víkend na Bahamách, který se ale změní v boj o přežití. Ben Willis stále žije. Jednička byla rozhodně lepší a měla v sobě mnohem víc originality. Druhý díl pak jenom ždíme s úspěchu prvního. Nicméně pro mě stále koukatelné. Rozhodně je spousta horších pokračování. Z herců zůstali jen Love Hewitt a Prinze Jr. (kdo jiný taky že, když ostatní jsou mrtví), ostatní nejsou tak výrazní. Kdo ale stojí za zmínku, je Jack Black v roli zhulence s drdama. Je tady spousta blbostí a nesmyslných záběrů, já se ale bavil a protože mám rád horory, dám 3*. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (18)

  • Postava Karly (Brandy Norwood) nemala byť pôvodne černoška. (RosieMcgowa)
  • Keď zostane Julie (Hewitt) uväznená v solárku, Tyller a Will nevedia, čo majú robiť a tak začnú do prístroja trieskať. Stačilo ho však iba vypnúť a problém by bol vyriešený. (tXtX)

Reklama

Reklama