Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Přání smrti II se opět setkáváme s Charlesem Bronsonem. Hraje zde Paula Kerseye, dobrovolného bojovníka se zlem, který sám ze sebe udělá terč útoku. a násilníky a hrdlořezy, kteří tak otravují současnou společnost nemilosrdně likviduje. Tentokrát ale musí spravedlnost ustoupit touze po pomstě, když ho pohání brutální ponížení a vražda jeho dcery. Bronsonův herecký výkon v tomto dramatickém a šokujícím filmu je ještě více vzrušující než kdy jindy. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (93)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $2miliónyTržby USA $16,100,000Tržby Celosvetovo $45,000,000║ Paul Kersey a jeho zhoda krutých náhod ho prenasleduje aj v LA, takže pomsta musí prísť. Režisér Michael Winner sa zas nešetrí a rozpúta a vypustí na úvod drsnú a ohavnú plejádu bezcitného týrania úbohých žien úchylnou bandou zvrhlíkov. Ako pokračovanie sa to ešte dá zniesť aj keď tých náhod je niekedy aj troška dosť. /55%/ ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Jednička byla mrazivý thriller a dvojka už spíš pokukuje po akčním žánru. Paul se možná až moc rychle vzpamatovává z další životní katastrofy a ztráty. Čas ve filmu ale někdy až nešikovným tempem chvátá kupředu, takže se na nic nečeká a jde se do akce. Z dnešního pohledu místy poměrně přísný násilí a maličko tupoučká naháněná šmejdů pro mě stále má svoje kouzlo sirové pomsty. 70 procent ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Architekt Paul Kersey, po trpkom zistení, že new yorkská polícia nedokáže vypátrať vrahov jeho manželky, sa vydal na svoju vlastnú trestnú výpravu. Mal právo na pomstu a naplno ho využil. Zlikvidoval zopár arogantných zločincov, na ktorých bola ruka zákona krátka. Teraz si viac menej spokojne nažíva v Los Angeles. Ale jeho kľudný život je opäť narušený, keď mu dcéru znásilní a zavraždí banda kriminálnikov. To v Paulovi znova prebudí vraždený inštinkt, ktorý mu velí vziať do ruky zbraň a vydať sa na cestu pomsty. Režisér Michael Winner natočil po ôsmich rokoch pokračovanie snímku, ktorý už vtedy bol klasikou. Zrežíroval druhú časť revenge movie "Prianie smrti 2". Samozrejme, že do hlavnej úlohy opäť obsadil osvedčeného pištoľníka Charlesa Bronsona. *** ()

Derek 

všechny recenze uživatele

pokracovanie kultoveho 70koveho death wishu prichadza po 8 rokoch a to uz v dobe 80 rokov, to znamena teda mnozstvo nasilia a v tomto pripade i znasilnovania a takmer nulovej pridanej hodnoty... bronson tu narozdiel od jednotky nepredvadza ziadny herecky vykon, ale pocas celeho filmu si vystaci len s jednovyrazovou nasranostou. winner ktoremu jednotka celkom isla tu straca podu pod nohamy hlavne v akcnych scenach ktorym chyba napaditost a je vidiet ze viac mu ide psychologicke drama ako akcny film... ()

Expendable 

všechny recenze uživatele

Charles Bronson umí , Charles ví Charles zná, tento díl považuji za dost povedený, záminka opět stejná jako v jedničce, navíc přibyl jeden souboj v nemocnici, hlavní hrdina začal nosit převleky a rukavice, proti otiskům a ta úžasná věta " Věříš v Ježíše Krista ? - Věřím - Tak se s ním sejdeš" Paul Kersy má docela štěstí, že ho nikdo neudal a tak by to mělo být všude, když by se mi stalo něco jako těm dvěma v tom podchodu, tak také neřeknu jak vypadal ten co střílel. Zde se objevila opět další památná věta tentokrát ne z úst hlavního hrdiny, ale z úst okradených manželů. " Jak vypadal ten únosce? No já myslím, že to byl vysoký blnodák (odpovídá žena), ale né podle mě to byl vysoký černoch s knírkem ( odpovídá muž)" a nebo scénka v nemocnici. " Dávám vám 3 minuty" Je to fakt skvělej film uvidím co mi nabýdne trojka. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (16)

  • Cannon Films údajne kúpil práva na sériu "Prianie smrti" od Dina De Laurentiis za 200 tisíc dolárov. (m.a.t.o.)
  • Natáčanie prebiehalo v Los Angeles a trvalo 44 dní. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama