Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin Bacon (Neviditelný, Spáči) se ze všech sil opře do pedálů svého kola a ve strhujícím thrilleru Quicksilver jako messenger Jack Casey prožije situace, při nichž tuhne krev v žilách. A není to jen kvůli zběsilému provozu v ulicích. I ve světě poslíčků se totiž intrikuje a vraždí. Když jeho kolega Terri (Jami Gertz, ER, The Lost Boys), padne do rukou nelítostného drogového dealera, musí Jack začít hodně rychle jednat. Finále se blíží se smrtící rychlostí, Jack v něm musí složit zkoušku výjimečné odvahy a příběh plný nečekaných zvratů rozbuší srdce každého diváka. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

kikuka

všechny recenze uživatele

mala som tú česť zhliadnuť začiatok filmu - bez zvuku s arabskými titulkami..úprimne, zabavila som sa a dialógy boli zbytočné (len škoda tej hudby ;-)..čo ma ale pobavilo ešte viac, je distribučná popiska umiestnená kúsok vyššie: "Když jeho kolega Terri (Jami Gertz, ER, The Lost Boys), .." - Terri je totiž ona (minimálne preto, že Jami Gertz je)..čo sa týka filmu, bol úžasne priehľadný - nielenže bolo jasné, čo sa stane, ale aj ako to bude nasnímané a nastrihané..no, nádhera.. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Kevin Bacon - zkrachovalý makléř t.č. poslíček na kole - jest velké aktivum tohoto prostinkého nicméně docela sympatického messengerského Flashdance. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Pribeh o maklerovi, ktory po jednom neuspesnom obchode pride o vsetko a zo strachu pred dalsim neuspechom sa stane messengerom na bicykli. Pribeh je naivny ale v tom roztomilom osemdesiatkovom style neraz podfarbeny pohodovou dobovou hudbou. Len skoda, ze pribeh nebol pestrejsi. Ono sa tam prakticky nic extra nedeje. Baconovej postave trva cely film, kym prekona strach z neuspechu. Romanticka linia ma minimalny priestor a tak stopaz vyplna zbytocna linia o jednom kriminalnikovi, ktory vyuziva messengerov na nekale zasielky. Vysledkom je film, ktory sucasnemu divakovi uz nema co ponuknut a vo svojej dobe pravom zapadol, ale ak mate radi osemdesiatkovu atmosferu a Kevina Bacona, tak sa to raz da v pohode prezit. 5/10. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Tuším môj prvý americký film, kde prím dostali cyklisti. Aj keď sa nejedná o športových cyklistov, ale takých, ktorí roznášajú poštové zásielky. Mladý Bacon, vtedy ešte asi neznámy "Morpheus" Fishbourne a obyčajná drámička s málo nosným príbehom zo života mestskej cyklistickej subkultúry. Akčnejší záver to celé nedokáže vytrhnúť. Plusom je ale typická 80-tková hudba, ktorá je vo filme hojne použitá. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že na tomhle snímku se mi ani tolik nelíbilo, o čem vlastně byl, ale líbilo se mi to, o jaké době pojednával. Ten snímek má prostě ducha osmdesátek, je to roztancované, je zde povedený hudební doprovod a díky Kevinovi to do těch osmdesátek prostě patří. Tohle mě na filmu opravdu nadchlo. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Paul Rodriguez si ve filmu zahrál postavu se stejným příjmením, jako je jeho vlastní a to Hectora Rodrigueze. (freelex)

Reklama

Reklama