Reklama

Reklama

Trip with the Teacher

Trailer

Obsahy(1)

Čtyři dospívající dívky spolu se svou učitelkou a řidičem autobusu jedou na přírodovědný školní výlet někam do pouště. Na cestě k cíli se však porouchá jejich autobus, načež jim přispěchají na pomoc tři motorkáři, kteří je už během cesty sledují. Situace se značně zkomplikuje, když jeden z nich, cyklista Jay, začne pomáhat řidiči s opravou autobusu a ostatní dva kumpáni začnou obtěžovat dívky. Do toho se ještě na obranu vloží učitelka Tenny, která dívky brání, ale bohužel je zpacifikována. Mezitím se motorkáři vypořádají i s řidičem autobusu a dívk jako rukojmí uzavřou v opuštěné chatě. Psychologická hra o přežití začíná a pomoc je v nedohlednu... (Karlos80)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

gumli 

všechny recenze uživatele

K tomu filmu už ťažko niečo dodať.Karlos80 to podal od A do Z,takže už je všetko vyčerpané.A je to v podstate tak ako to píše.Je to pomerne zaujímavý film,nízkorozpočtovy,typické béčko.Polopusta krajina,prašné cesty,traja motorkári,učiteľka a pár dievčat a šofér autobusu.To sú hlavné postavy v tomto sexploitation filme.Dvaja z týchto motorkárov sú úplní psychopati,zlomyseľný a zdegenerovaný.A dievčatá mi pripadali akoby čakali,kým ich niekto pretiahne.Napriek zlému herectvu a iným chybám,je to dobrý film.Samozrejme pre fanúšikov takýchto filmov. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Z mého pohledu velké neznámé překvapení! Levné sleaze/schlock grindhouse exploitation, na které se povětšinou času hodně dobře koukalo a s postupem času, přes poněkud vlažný ale zábavný začátek příbaral film na tempu a hlavně na napínavosti. Možná bych jen o něco málo zkrátil cestu dvojího pronásledování (Jay a Peter a poté Alan a jedna z dívek) a trochu více prodloužil a hlavně okořenil finální zúčtování. Ale i tak film v tomto žánru, nepostrádal všudypřítomnou dusivou atmosféru, hrubé násilí, různé oplzlosti (decentní nahota, šlo to ale pomalu i bez ní) a především pak silně nekonečnou bezmoc. Skvělá byla i groovy hudební kulisa a celkem efektivní kamera a obraz. Jistě si kladete otázku, proč ty dívky nepostupovali jinak, vždyť byli většinu času proboha v jednoznačné přesile, ale vžít se do tý situace a neudělat zbytečnou chybu, která by vás mohla stát život, hm.., není to asi lehké a hlavně režisér to viděl jinak.. Já si však říkal, že k tomu snad přeci jen dojde, že je snad napadne vzít kus toho dřeva ze srubu a nebo přijít s jednoduchou sváděcí a opijecí intrikou. Film je zároveň i takovým preventivním varováním pro všechny mladé ženy, které třeba jedou osamoceny, bez mužského doprovodu někam kempovat! Hlavní postava a skvělý záporák Zalman King jako cyklista Alan (od scény na benzínové pumpě, vy jste věděli s kým budete mít nadále tu čest), duševně nemocný, psychopatický a sadistický, jeho výtečný vzhled (ve slunečních brýlích vypadal jako moucha tse-tse), obličejové grimasy a gesta, hm.. trochu mi připomínal George Estmana z některých svých filmů ze 70' let..Rovněž se podivuji nad velmi nízkým hodnocením na IMDb kde je sice na 420 hodnotitelů ale průměr něco kolem 2,4! Viděl jsem daleko horší ale co k tomu říct... Film vyšel v Grindhouse collection společně s filmem Malibu High. Film který by si zasloužil remake..Podobné filmy: Last House on The Left, Satan's Sadist, Wrong Way atd... ()

Reklama

Galerie (32)

Zajímavosti (9)

  • Natáčelo se v květnu 1973. Film byl natočen za 13 dní. (JasonCZ)
  • Režisér Earl Barton si na dokončení filmu půjčil peníze od svého otce. (JasonCZ)
  • Několik použitých hudebních skladeb zaznělo také ve filmu pro dospělé Never So Deep (1981). (JasonCZ)

Reklama

Reklama