Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Všetko začína, keď gang Zmije ukončí životy Tommyho Larsona a jeho dvoch priateľov.
Haitský šaman však vytrhne hlavy trojice hrdinov zo spárov smrti a hodí ich do hrnca s voodoo nápojom. Hlavy tak môžu začať svoju krvavú cestu za pomstou. (helljahve)

Recenze (7)

cariada 

všechny recenze uživatele

Zvláštní film, hlavně ze záčátku kdy jsou zastřeleni tři kluci, které pak starý strafikář vzkřísí či spíše jen jejich vyschlé a zcvrklé hlavy. A pošle je vymítit zločin z ulic. Moc komediální mě to ani nepřišlo. Dost se nepovedl dabing u toho černošského chlapce, ten ukňouraný hlásek se k němu nehodil. Ta dívčina byla kočka. Průměrný béčko, které neurazí, ale vyměnit děti za dospělé a přitlačit víc na pilu mohlo to být gut. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Zvraštené hlavy ma ako zberateľa filmových kuriozít potešili vďaka svojmu bizarnému námetu, z tejto hororovej komédie však doslova srší dojem lacnoty, ktorý by možno bol akceptovateľný v prípade snímky, natočenej niekedy v polovici 80. rokoch, nie však v roku 1994, čo ju v konečnom dôsledku dosť zabíja. Richard Elfman nebol žiaden režisérsky kúzelník a v Shrunken Heads je to aj cítiť... Dokážem si predstaviť, aký hororový unikát by z tohto scenára vedeli vytvoriť takí majstri ako Frank Henenlotter či Brian Yuzna... ()

Reklama

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

Za mě naprosté zklamání... Čekal jsem úchylný nářez ve stylu Ruka zabiják (1999), ale dostalo se mi jen trapné a hloupé kokotiny... ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Malé vraždiace lietajúce hlavičky zastrelených teenagerov, ktoré túžia po odplate. Niekedy ma udivuje, čo všetko dokážu ľudia vymyslieť. Tú jednu hviezdu dávam len za originalitu, ináč to bola neuveriteľná blbosť! ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

První snímek společnosti Full Moon, který byl uveden v kinech. A přitom taková sračička! "Tři létající hlavičky, které se pomocí voodoo kouzelníka mstí svým vrahům." Ufff... Co k tomu říct víc? Jedna hlava zabíjí elektřinou, druhá nožem, třetí upířími zuby. Plus srandovní triky, sem tam nějaká vraždička, bad guys jako z komiksů, Meg Foster hraje chlapa a infantilní (nikoliv černý) humor. Prostě úlet. ()

Zajímavosti (1)

  • Prvý film štúdia Full Moon určený do kino distribúcie. (beso74)

Reklama

Reklama