Reklama

Reklama

Harlequin 6 - Probuzení

(TV film)
  • Kanada The Awakening (více)

Obsahy(1)

Mladá žena Sára žije v malém městečku, kde se všichni znají a vědí o sobě všechno. Její život plyne zcela jednotvárně až do doby, kdy nutně potřebuje sehnat peníze, a proto pronajme pokoj cizímu muži. Oním mužem je však mezinárodně hledaný zloděj, jehož se snaží za finanční odměnu vypátrat agent John Flynn. Když se tento sympatický pronásledovatel objeví na scéně, zloděj okamžitě mizí a John si je nucen ač nerad připustit, že se nadále bez partnera neobejde. Proto souhlasí s tím, že mu bude v pátrání pomáhat Sára a že se s ní po úspěšném dokončení akce o vypsanou odměnu rozdělí (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavý a slušný začátek vystřídal, jak je u HArlequinek samozřejmostí, naprosto nudná druhá půlka. A při tom jsem na začátku doufal že se to vyhoupne výš než jen na naprostou průměrnou kravinku, na kterou si po hodině nezapamatujete ani jednu scénu. Nicméně se jedná naneštěstí o jednu z těch lepších filmů z této kolekce. Ale nic proč by jste to musly vidět. ()

PavelZava 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo opravdu blbý. Nevím myslím, že co říkal Flynn neplatí : Jediné, co chlap drží celý život je slovo. Mám spíše pocit , že bych to poupravil..., ale s hvězdičkou. Jak Sára, tak Flynn se chovají naprosto divně. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama