Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po vypuknutí války Severu proti Jihu se sedm přátel z Texasu vydalo na cestu napříč zemí, aby se přidali ke Konfederaci jako kavaleristé. Avšak během cesty a po přijetí do armády si postupně uvědomují svou počáteční naivitu, zkreslené ideály a pobláznění z války, která jim pomalu přestává dávat smysl. (Indy_Brabino)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Western pojednávající o významu přátelství a o nerozlučnosti hlavních hrdinů. Kromě Jamese Caana ale herecké výkony ostatních představitelů nestojí za nic včetně Forda, který řekne tak 10 vět a to možná ani ne. Vzhledem k tomu, že Journey to Shiloh pochází z doby, kdy se točily nejlepší westerny patří určitě k velkému podprůměru. No a válečné scény jsou až komické. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Pomalý film, ktorý však svojou pomalosťou nenudí. Film na vás dýchne zaujímavú atmosférou starých čias. Samotný príbeh nie je nijako zložitý, v podstate má od začiatku svoju jasnú líniu. V hlavnej úlohe James Caan a bez tejto osoby, by to takto luxusne nedopadlo a na toto tvrdenie dám pokojne hlavu na klát + vynikajúca réžia, vynikajúci scenár, dokonalá hudba, vynikajúca kamera, dokonale zaberajúca tváre a charizmu hlavných protagonistov a máme tú výborný western a jeden z najlepších špaghetti westernov všetkých čias. Skvelí herci, dokonalá hudba, atmosféra taká, že sa občas budete z večného slnka potiť a krásne naťahované scény sprevádzané prekrásnou hudbou. Tento film je proste dokonalý zážitok, ktorý musí vidieť každý kto sa aspoň trochu zaujíma o filmy. Nižšie hodnotenie len kvôli absencií výraznejšej famme fatale a kvôli menšiemu množstvu vystrieľaných nábojov. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Neznámý ale slušný western o partičce mladých kovbojů v čele s mladým Jamesem Caanem. Nic velkého ale pohodová a nenáročná podívaná. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Skupinka naivních chlapců, kteří chtějí bojovat ve válce, ale ani pořádně nevědí za co. Skvěle obsazený a pěkně natočený western, který neurazí. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama