Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tým tajných britských agentů se zvláštním určením má před sebou náročnou akci: dostat se v přestrojení mezi ženy v berlínské továrně. Největší problém nebude ukrást Enigmu, ale naučit se chodit na podpadcích a používat rtěnku! (oficiální text distributora)

Recenze (17)

Ilhan 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, viděl jsem to s dabingem a ještě k tomu slovenským. Je pravda, že pár vtipných momentů se tam najde, občas zazní slibná hudba a výprava také není nejhorší, ale pořád mi to připadalo takové amatérské, s téměř žádný vývojem postav a absurdními situacemi či možná celým dějem. Je příjemné vidět Matta zase v trochu odlišné roli a je škoda, že nikdy nedostal pořádnou šanci ukázat co v něm doopravdy je, alespoň nějaký ten akčnější film. Tento film ale pouhých 31 %. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Tento německý pall mall akčnosti, dramatu, historie, a to celé zabalené v komediálním duchu, má letos už 19 let (jak ten čas letí ...). Snímek, který bych dle mě mohl klidně nazvat ztřeštěná blbinka (kde se ale i zabíjejí lidé, což mi nikdy nepůjde s mým naturelem dohromady), mě zezačátku vůbec nebavil a když poprvé vylezlo "komando" v ženském přestrojení, tak to byla jen přehlídka maškar s širokými rameny, vlastně si jen vykračovalo několik "leseb", protože ani jeden z nich nebyl gay. Lze za "gay" považovat např. scénu, kdy německý nacista políbí jednu s "leseb"? Otázka lidské sexuality a její šíře je nesmírně variantní. Převlékat se za ženu může jak zženštilý gay (v tom případě se chová tato "žena" jako hetero, neboť má zájem o muže), tak i heterák - chlap od rodiny (zde je tato "žena" lesbou, protože má stále zájem o ženy). Film se mi postupem začal líbit a bylo to zásluhou nejen Matt LeBlanca, ale dalo by říci všech zůčastněných herců ... 5656 ()

Reklama

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Ač se jedná o snímek Evropský, svou atmosférou a stylem mi velice často připomínal Britské sitcomy. Jejich kvalit sice nedosahuje ani zdaleka (jakákoli epizoda čtvrté série Černé zmije nabízí podstatně solidnější zábavu), ale najde se zde několik podařených momentů, slušný příběh a především sympatické obsazení, které odvádí v ženských šatech vskutku zábavný výkon (v těch šatech jsou totiž většinu času muži). Nikterak velká podíváná, ale celkem příjemných nenáročných 100 minut... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak tohle ne. Hlavně mi neseděl formát. Když už je tady čtveřice kašparů, kteří jsou tak mizerně nalíčeni, že by nepřesvědčili ani šestnáctidioptrika, čekal bych nějakou šílenost, která se nebere vážně. Tady se nás ale místy tvůrci snaží přesvědčit o tom, že Němci jsou natolik tupí, že sežerou Cosmovi ženskou a tak podobně. A na vodě stojí vlastně celý příběh a nakonec i pointa. A že by se povedl casting to se také říct nedá. Matt LeBlanc není typ pro hlavní roli čehokoliv a u toho zbytku si zaslouží pozornost snad jen Karl Markovics jako důstojník SS a Nicolette Krebitz, která vypadala docela dobře, ačkoliv to v té záplavě babo-chlapů zase nebyl takový problém. Bída. 10% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Obliecť LeBlanca za ženu, narúžovať mu pery a myslieť si, že každý, či už divák alebo Nemci vo filme to zožerú, je poriadna hovadina. Myšlienka hodná hnilej maliny. A to je len jeden z dôvodov, prečo scenár patrí do smetí. Možno keby bol film ladený čisto do komediálno-parodického formátu tak by to ešte išlo. Žiaľ, často sa "to" tvári ako dráma a s tým už mám problém. 15/100 ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama