Reklama

Reklama

Lust for a Vampire

  • USA Lust for a Vampire (více)
Trailer

Obsahy(1)

V 19. století v Rakousku se vzkříšená dcera z upírské šlechtické rodiny přihlásí na exkluzivní dívčí školu, kde by si ráda pochutnala na čerstvé krvi. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Opäť veľmi precízne, krásne a po britsky uhladene spracovaný Hammer, aj keď vykúkajú rohy v podobe decentného t&a a trochu tej krvi. Taliansko alebo Španielsko to už v tej dobe bralo odvážnejšie, ale o tom to nie je. Krásne exteriéry i interiéry, škola plná nádherných žien a zaujímavo spracovaná Carmilla. Film stále má svoje čaro a atmosféru. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Není to tak dobré jako Vampire Lovers, ale rozhodně to není špatné. Ubylo lesbických podtónů a přibylo odhalených prsou (hlavně v prvních 15 minutách jich tam bylo víc než v erotickém filmu na Nově). Carmilla/Mircalla dostala novou podobu. Upřímně řečeno Ingrid Pittová se mi líbila daleko víc. Děj byl docela nápaditej. Docela se mi líbí to, čím jsou specifičtí upíři v této trilogii - denní světlo, oheň ani voda jim neublíží. Sice je to nezvyk, ale je to příjemné oživení a upíří postavy díky tomu dostávají více prostoru a nepotřebují žádné šílené služebníky. Pro scény na nádvoří Karnsteinského zámku byla použita kulisa, kterou fanoušci hammer hororů mohli vidět např. ve filmu Scars of Dracula. ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Slabý odvar z Vampire Lovers. Úvod je síce bohovský, hneď na začiatku totiž máme rituálnu vraždu, upírov a zmŕtvychvstanie Carmilly. A to všetko v úžasne atmosferickom hradne Karnsteinovcov. Bohužiaľ potom nasleduje nemastný neslaný príbeh, ktorý varí z vody a nezachráni to ani bohatá zvieracia ríša bobrov a kôz na čele s krásnou modroočkou Yutte Stensgaard. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Carmilla se vrací a s ní i nová chuť po krvi. Každých 40 let znovu povstane ze zatuchlého hrobu a čas se právě naplnil. Úvodní obřad vzkříšení je velmi působivý a ukazuje i dnes, jak s málem lze vytvořit patřičnou atmosféru. Standardní kulisy hammerovského hradu připomenou, že fanoušek těchto horrorů je opět doma. Mircalla (Carmilla) tentokrát příliš nerozlišuje, zda se zakousne do ženy či muže, přesto i zde se půvabná ženská nahota objeví. Stejně jako v předchozím filmu, i zde jde spíše o drama až thriller, než prvoplánový horror, což však vůbec nevadí. Mezi scénami v dívčí škole a pátráním po zmizelé dívce se objeví klasické záběry s mlhou, nejkrásnější je ten, kdy Mircalla odchází od jedné ze svých obětí a jakoby se vznáší na mlžném koberci dál a dál mezi temné pokroucené stromy. Milý film na ponuré večery, kdy vichr rozráží okna a zhasíná svíce... ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Prostřední a zároveň nejslabší část karnsteinovské trilogie (první jsou Vampire Lovers, poslední pak Twins of Evil). Rozhodně za to může ta přeslazená romantika, v níž se hlavní borec zamilunkuje do svojí studentky - upírky Mircally, a která citelně narušuje tu klasickou atmosféru Hammeru. Přitom se tu dočkáte jednoho povedeného probodnutí padajícím trámem a dech beroucí přehlídky krásných koziček v prvních dvaceti minutách. Slabá trojčička. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama