Reklama

Reklama

Lust for a Vampire

  • USA Lust for a Vampire (více)
Trailer

Obsahy(1)

V 19. století v Rakousku se vzkříšená dcera z upírské šlechtické rodiny přihlásí na exkluzivní dívčí školu, kde by si ráda pochutnala na čerstvé krvi. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Není to tak dobré jako Vampire Lovers, ale rozhodně to není špatné. Ubylo lesbických podtónů a přibylo odhalených prsou (hlavně v prvních 15 minutách jich tam bylo víc než v erotickém filmu na Nově). Carmilla/Mircalla dostala novou podobu. Upřímně řečeno Ingrid Pittová se mi líbila daleko víc. Děj byl docela nápaditej. Docela se mi líbí to, čím jsou specifičtí upíři v této trilogii - denní světlo, oheň ani voda jim neublíží. Sice je to nezvyk, ale je to příjemné oživení a upíří postavy díky tomu dostávají více prostoru a nepotřebují žádné šílené služebníky. Pro scény na nádvoří Karnsteinského zámku byla použita kulisa, kterou fanoušci hammer hororů mohli vidět např. ve filmu Scars of Dracula. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Opäť veľmi precízne, krásne a po britsky uhladene spracovaný Hammer, aj keď vykúkajú rohy v podobe decentného t&a a trochu tej krvi. Taliansko alebo Španielsko to už v tej dobe bralo odvážnejšie, ale o tom to nie je. Krásne exteriéry i interiéry, škola plná nádherných žien a zaujímavo spracovaná Carmilla. Film stále má svoje čaro a atmosféru. ()

Reklama

pepua 

všechny recenze uživatele

Druhý díl z trilogie filmů, které vznikly na motivy knihy Carmilla od spisovatele J. Sheridan Le Fanu. Carmilla Karnstein je znovuzrozena a s pozměněným jménem na Mircalla vstoupí do blízké dívčí školy, kde saje krev svým spolužačkám, které často pobíhají v lehkých košilkách nebo jen tak polehávají bez nich :-) ...Vcelku příjemný vampýrský hammer, který mne bavil. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Slabý odvar z Vampire Lovers. Úvod je síce bohovský, hneď na začiatku totiž máme rituálnu vraždu, upírov a zmŕtvychvstanie Carmilly. A to všetko v úžasne atmosferickom hradne Karnsteinovcov. Bohužiaľ potom nasleduje nemastný neslaný príbeh, ktorý varí z vody a nezachráni to ani bohatá zvieracia ríša bobrov a kôz na čele s krásnou modroočkou Yutte Stensgaard. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Ještě jeden z těch posledních filmů od Hammer studia, který stojí za to vidět. Hlavně díky těm "kundičkám", které se tam celý film produkují a svádí oči jen k té kráse, kterou mají a né k dílu jako takovému. Leč pozorný divák se nenechá ošálit a sleduje Vampíry jak se snaží znovu o nadvládu nad světem živých. 75% ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama