Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Režisérka Sylvia Chang natočila částečně autobiografický příběh o svojí lásce na střední škole. Její figuru, pojmenovanou jako Sheo-rou ztvárnila Gigi Leung, její nejlepší kamarádku Chen-Li potom Karen Mok. Do života obou z nich vstoupí atraktivní spolužák Ho-jun (Takeshi Kaneshiro). Sheo-rou vyhraje Ho-junovo srdce, ale milostný trojúhelník tím zdaleka není rozpleten. (Morien)

(více)

Recenze (2)

rozum i cit 

všechny recenze uživatele

Tři lidé, kteří celý život nevěděli, co vlastně chtějí. Zejména hlavní hrdinka je natolik natvrdlá, že si nechá štěstí proklouznout mezi prsty, ačkoli jí ho osud nenabízí jen jednou, ale dokonce třikrát. Pro mne naprosto nepochopitelné. Snímek obsahuje řadu něžných, někdy i komických momentů, ale k dojetí či závěrečné katarzi (abych použila zdejší oblíbenou mluvu:)) u mne nedošlo. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Uff, už další film, který silně trpí nevyvážeností svých polovin, zatímco ta první se lehce pohybuje v dramatu má spoustu milých a komediálních momentů, které nevyznívají trpaně, ale naopak docela realisticky, tak druhá půle se silně rozpadá, že tam slovy divadelního kritika, není o čem hrát. Výbornému obsazení Gigi Leung, Karen Mok, Takeshi Kaneshiro není co vytknout, jenže všem jim podráží nohy jedna věc. Sice idea celého snímku mi šla silně proti srsti, pokud je to skutečně autobiografie, tak je režisérka dosti silně necitlivá pomalá a hlavně zbabělá osoba. Prostě tvářit se po 20, 30 letech já nic já muzikant, nevím proč se to stalo, těžce jsem někoho ranila a teprve teď přemýšlím, zda to nebyla chyba tak to je fakt moc. Z úcty k obsazení za tři, ale takovou pachuť a zhnusení už jsem v mysli necítil dlouho. ()

Reklama

Galerie (3)

Reklama

Reklama