Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V roce 1939 řídil Thomas Hickman se svou manželkou Masie v Londýně malý jazzový klub nazvaný „Say When“. Vše běželo hladce až do chvíle, kdy byla angažována okouzlující zpěvačka, která si říkala Butterfly (Motýl) a věděla jak a k čemu použít svou krásu. S ní totiž přišly do klubu i do manželství Hickmanových potíže. O půl století později mladíka Toma Hickmana, který žije se svou přítelkyní Abigail, nečekaně navštíví advokát, aby mu oznámil, že zdědil nepoužívanou kancelářskou budovu a při její prohlídce Tom objeví v suterénu zazděný dobře zachovalý jazzový klub a také mužské tělo. Jaké tajemství nález ukrývá? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Zazie 

všechny recenze uživatele

Uměla bych si představit atraktivní film na toto téma. Jazzový klub se koncem třicátých let potácí v neutěšené politické i rodinné situaci; obé končí tragédií. V současné době vnuk majitelky klubu odhaluje tajemství, která měla být skryta. Ale ona to byla taková nuda, že jsem začala hledat v kuchařkách, co uvařím zítra k obědu. A ten konec - ten mě opravdu přikoval do křesla. V záporném slova smyslu. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Nelogická splácanina. Taky jsem nepochopila, proč si, probohy, nedal na dveře kanceláře zámek a nezavřel je, když mu tam imrvére někdo lezl a vždycky ho při něčem načapal. /25. 12. 11./ ()

Reklama

Hennes 

všechny recenze uživatele

Ač zajímavé téma, žádný zázrak se nekonal. Dědictví po babičce překvapilo trojici asi méně, než nález mrtvého muže v objeveném jazzovém klubu. Ne moc zajímavý fim s podezřelým koncem. Takových filmů jsou bohužel velká množství. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama