Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doug Ireland pracuje jako správce noblesního manhattanského hotelu Bradbury. Hosté se na něj mohou obrátit s jakýmkoli problémem a mohou si být jisti, že vždy vše zařídí k jejich spokojenosti. Věčně však správcem zůstat nemíní. Sní o vlastním luxusním hotelu, pro který už má dokonce vyhlédnuté místo. Jenže mu chybí maličkost - 3 miliony dolarů. Podle jeho představ není ani jeho milostný život. Prodavačka Andy sice uznává, že je zábavný, nechce ale marnit čas s chudým snílkem. Když se v hotelu objeví nadutý magnát Christian Hanover, aby se tu setkal se svou milenkou, uvědomí si Doug, že to je příležitost, na kterou čekal a rozhodne se muže přesvědčit, aby do jeho snu o dokonalém hotelu investoval. Je odhodlán splnit magnátovi první poslední a dokonce mu poskytnout dokonalé krytí, když je s milenkou a naopak ohlídat milenku v době, kdy se musí věnovat manželce. Jeho nadšení poněkud zchladí zjištění, že milenkou je Andy. Musí se rozhodnout, jestli chce získat peníze nebo její lásku. Když se Doug dozví, že magnát sobecky využívá nejen Andy, ale také jeho, rozhodne se bojovat a získat obojí. Jeho naděje na vítězství značně stoupnou, když se objeví nečekaný spojenec. (TV Nova)

(více)

Recenze (49)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Klasická osemdesiatková rozprávka o chlapíkovi z robotníckej triedy, ktorý sa svojou usilovnosťou prepracuje medzi smotánku. Samozrejme nesmie chýbať skazený boháč a naivná kráska. Romantická línia medzi Michael J. Foxom a Gabrielle Anwarovou funguje skvele, ale v ostatných ohľadoch je film slabší. Málo vtipný, alebo aspoň nejakým spôsobom originálny. Tomuto konceptu už na začiatku deväťdesiatych rokov dochádzal dych a nič nové v ňom nevymysleli. Nastal čas posunúť sa ďalej. Napriek tomu je to jeden z tých lepších Foxových filmov, ktoré sa dajú zhliadnuť aj viackrát. 6/10. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Očakávané naivné dielko z čias, kedy Anwar nebola žiadny ajvar z Lidla a strihla si aj v Troch mušketieroch či natáčanie tanga so slepým Pacinom. Dalo sa na ňu pozrieť a Fox ako taký hlupáčik pobehaj tiež do roly sadol. Ale akosi to nefunguje príliš romanticky, vôbec to ten pocit nedáva, dokonca by som povedal, že pár pôsobí výrazne antichemicky, a už vôbec film nevyhráva na poli komediálnom, hoci Fox na koni v New Yorku tak dozaista pôsobiť má. ()

Reklama

Cruchot 

všechny recenze uživatele

Znamenitá komedie, u které jsem se výborně pobavil. Spousta gagů (a povedených a skvěle vypointovaných), vtipné a nápadité dialogy, sympatická ústřední dvojice i zajímavé vedlejší postavičky. Pravda, i zde najdeme nějaké to klišé a poněkud předvídatelný závěr (jedná se konec konců o romantickou komedii, která má svá určitá pravidla), ale celkově rozhodně nadprůměr. Báječná oddechovka. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Z tohto filmu vyzaruje neskutocna pohoda,pri sledovani som sa citil vyborne,trosku romantiky,trosku cierneho humoru,krasna Gabrielle Anwar a Michael J.Fox v zivotnej forme,mal som chut sa ist ubytovat do toho hotela,za inych okolnosti by som dal 4 hviezdy,ale kvoli tomu prijemnemu pocitu pocas pozerania sa dam 5...:-) ()

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

Těžko najdete klasičtější, charakterově černobílejší romantickou komedii, která by sedla Michaelovi J. Foxovi přímo na tělo. Film má pár pozitiv - zejména ze ně považuji několik povedených drobností a vedlejších postaviček, ale celkově film začíná brzy pokulhávat a ke konci je to již docela nuda a sebenadávání "proč jsem u takového filmu zabil hodinu a půl svého času?" Obvyklá odpolední komedie pro nenáročného diváka. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Bruce Broughton složil hudbu pro tento snímek z laskavosti. Je totiž sousedem a nejlepším přítelem režísera Barryho Sonnenfelda. (Dr Lizal)
  • Kytara, kterou má v jedné scéně poslíček Milton (Fyvush Finkel) na zádech, je stejná jako ta, na kterou hrál Marty McFly (Michael J. Fox) ve snímku Návrat do budoucnosti (1985). (Dr Lizal)
  • Väčšina natáčania sa odohrávala v okolí Midtown Manhattan v New Yorku. Natáčalo sa od 20. apríla do 9. júla 1992. (Arsenal83)

Reklama

Reklama