Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bohatý a starý strýček Joe klidně nechá své chamtivé příbuzné, aby mu lichotili, lísali se a podlézali mu v naději na brzké dědictví... Jen jediný člověk v rodině je jiný, Joeův mladý synovec Danny. I když i jeho na chvíli omámí vidina bohatství. V rozhodující chvíli, kdy zlomyslný strýček předstírá, že je na mizině, se Danny se svou dívkou rozhodnou, že strýčka „adoptují“. Jenže se ukáže, že strýček je ještě bohatší, než byl kdy předtím, navíc daleko více životaschopný, než se zdálo. Má to tu výhodu, že Danny nemusí čekat na dědictví, ale může spokojeně užívat strýčkových peněz společně s ním... (TV Nova)

(více)

Recenze (40)

CHIPOSS 

všechny recenze uživatele

Rodina posedlá penězi zámožného a naoko nesvéprávného staříka je dokonalost sama osobě. Je pravdou, že všechno se dá pokazit, ale scénář tohle typu prostě a jasně, ne! Herecké výkony všech jsou prostě perfektní a nevidět tenhle film je bezesporu osmým hříchem. Skvělá komedie, která zákonitě musí dostat úplně každého. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Ač to na první pohled není zřejmé, jedná se o snímek se značně proměnlivou úrovní. Nevím, jak to dělá, ale kdykoli mu hrozí strmý pád mezi pokleslá dílka nevalné kvality, vždycky se někde drápkem zachytí a vyšvihne se zpátky - ne snad přímo mezi elitu, ale rozhodně do dobré společnosti těch komedií, jejichž humor představuje sympatický nadstandard. Kromě toho existují minimálně tři pádné důvody, proč si zaslouží solidní ohodnocení: Kirk Douglas, Michael J. Fox - a Olivia d'Abo. ()

Reklama

helloween93 

všechny recenze uživatele

V podstatě jeden z posledních filmů, kde M. J. Fox hraje hlavní roli, než se kvůli zdravotním problémům stáhl do ústraní. Tato černá komedie je o jedné greedy rodině, která si dělá zálusk na majetek jejich strýce Kirka Douglase. Uteklo to rychle a závěrečný twist jsem předpověděl správně. Škoda jen, že tahle komedie kiny spíš prošuměla. Shlédnuto na AMC HD. 3* ()

DarkDemon 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrná, trochu „černá“ komedie u které Vám nijak nevadí, že s absolutní jistotou předvídáte další vývoj děje. Kirku Douglasovi ta role sedla a starého mizeru zahrál na výbornou - M.J. Fox jako obvykle milý a zábavný. Špetka moralizování v průběhu ani závěrečný happy end nijak nekazí dojem a pohodu. Oddechový film pro celou rodinu. 70% ()

Skip 

všechny recenze uživatele

V podstatě normální komedie o tom, kterak bohatý pán chce zjistit, který z jeho příbuzných ho má opravdu rád a komu jde jen o peníze. Divák to ví od samého začátku. Svině jsou svině, dobrák je dobrák, i když trochu zakolísá, a strejda je poněkud excentrik. K opravdu nenáročnému podívání to poslouží celkem dobře. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Michael J. Fox sa na svoju rolu pripravoval s profesionálnym hráčom bowlingu Johnnym Petragliom. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama