Reklama

Reklama

Čistý a střízlivý

Trailer

Obsahy(1)

Michael Keaton hraje obchodníka s realitami Daryla, který se rád pobaví, napije a sem tam si šňupne i nějaký ten kokain. Jednoho dne se však ocitne v obrovském maléru a před policií se ukryje do odvykací léčebny. Tím ale jeho potíže nekončí…  Ostřílený, volnomyšlenkářský a úspěšný obchodník s nemovitostmi Daryl Poynter (Michael Keaton) má rád zábavu. Občas se napije a sem tam si šňupne i nějaký ten kokain, takže se posléze dostane do problémů s drogami. Odmítá si to přiznat, problém však existuje a vybírá si svou daň. Z peněz, které si Daryl vypůjčil na "investice" od své společnosti, zbývají jenom drobné. Žena, kterou si přivedl domů na divoký večírek, se už nikdy neprobudí. A policisté mají dotěrné otázky. Daryl se potřebuje na chvíli schovat a vymyslí skvělou boudu: detoxikační program, který slibuje naprostou volnost v rozhodování a úplnou diskrétnost. Pořád je tu ale jedna věc, před níž se ukrýt nemůže - on sám. Daryl je narkoman. A pouští se do nejtěžší bitvy svého života... Jako filmový režisér tu debutoval Glenn Gordon Caron, tvůrce slavného seriálu Měsíční svit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Sice nevim, jak to probíhá v americkejch odmašťovnách, ale tohle mi přišlo dost divný. Michael Keaton se zapíše na nějakou léčbu ze závislosti a je tam asi 2 tejdny, z toho půlku času navíc tráví někde mimo odmašťovnu a najednou je rozlučkovej večírek a je prohlášenej za vyléčenýho. Pak tam má ještě nějakej románek s jednou ženskou, která v tý odmašťovně byla taky, ale to mě nebavilo vůbec. Aspoň můžete vidět Morgana Freemana v dobách, kdy ještě nebyl žádná hvězda. ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Toto drama o útěku před spravedlností nebylo nijak špatné, spíše si myslím, že mi ten příběh vůbec nesedl do momentálního rozpoložení, jinak ale s tímto filmem nemám absolutně žádný problém. Ze začátku se zdál být příběh velice zajímavý, ale upřímně musím říct, že hlavní hrdina mi začal po nějaké půlhodině lézt na nervy, a hlavní ženskou postavu jsem si rovněž nikterak neoblíbil, takže možná je chyba i v charakterech hlavních hrdinů, každopádně tenhle film na mě nezapůsobil tak, abych ho mohl považovat za zdařilý. A tak zřejmě logickým výsledkem bylo, že ač jsem na film koukal v brzkém odpoledni, tak jsem přesto u druhé poloviny začal usínat. Z toho jsem se naštěstí dostal, ale stejně už jsem se pak nemohl do konce filmu zbavit dojmu, že tenhle příběh není zrovna můj vhodný šálek čaje. I když věřím, že se všichni zúčastnění snažili a že film měl docela velký potenciál, tak přesto musím hodnotit výsledek jako mírné zklamání s neuvěřitelně dlouhou délkou a rozvleklým příběhem, který se dal určitě o něco srazit, velkou chybou podle mě bylo, že se halvní hrdina zamiloval do ženy, která neví co chce, nejen herečka, ale celá ta její postava a její chování mi byly opravdu hodně protivné. Takže konec jsem přivítal se zvláštními pocity, ale rozhodně si troufám říci, že kdybych tenhle film neviděl, tak by mi to ani nikterak nevadilo. Je to takový mírný podprůměr, což vyjádřeno ve zdejším hodnocení znamenají z mého pohledu tři nepříliš přesvědčivé hvězdy. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama