Reklama

Reklama

Happy Ending Romance

(seriál)
  • Jižní Korea 펜스 밖은 해피엔딩
všechny plakáty
Jižní Korea, 2022, 8x30 min

Hrají:

Kwang-gyoo Kim

Obsahy(1)

Cha Jung Woo (Karam) mohl mít jako spisovatel zářnou budoucnost, kdyby se nerozhodl vystoupit proti korupci, které byl mezi svými seniory svědkem. Bohužel díky tomu v podstatě ukončil svou kariéru dříve, než vůbec začala. Když ho jednoho dne osloví vydavatel Han Tae Young (Ha Jong Woo) s nabídkou publikovat pod svým vlastním jménem, jde o velké lákadlo. Jeho přítel a spisovatelský kolega Jung Hyun to ale vidí jinak a snaží se této spolupráci zabránit. (Felisr)

(více)

Recenze (2)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Chvilku mi trvalo, než jsem se v příběhu dostatečně orientoval, solidní a dospělácké, korejské zpěváky a hudební hvězdy moc neznám, nejvíce se mi líbil Tae Young, a to jak postavou, kterou hrál, tak i osobností herce samotného (a byl mnohem mladší, než jeho dva herečtí kolegové). Herectví pěkně odříkané, umělé slzy, ale figurínové (rybí) pusinky mě moc nepřesvědčily, v tom já se nedám oklamat a mnohdy vypadali oba jako panáci bez citů, abych použil správný výraz, který se často používá - bez "chemie". Hudba velmi dobrá ... 8897 ()

Felisr 

všechny recenze uživatele

Zdiskreditovaného spisovatele láká myšlenka méně známého vydavatele pokusit se znovu o autorský coming out. Uchvácen nakladatelovým nekonečným životním optimismem se od něj pomalu učí znovu žít a ne jen přežívat. To se ale moc nelíbí jeho kolegovi, který mu před lety poskytl azyl. Jde ale pouze o ochranu před případným dalším profesním zklamáním nebo je v tom majetnická žárlivost na přirozenou chemii druhých dvou mužů? PS: po rádoby líbací scéně nešlo jinak než jednu hvězdu ubrat, jak HROZNÝ až totálně zabíjející celkový dojem to bylo!! Podobná jména tří hlavních hrdinů také nebyla trefou do černého, a to prosím korejštině trochu rozumím. ()

Reklama

Reklama