Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá Julietta přijíždí ze Stuttgartu do Berlína, aby s miliony mladých prožila v berlínských ulicích a fontánách "Loveparade", párty na oslavu lásky. Celý den hrají kapely na ulicích, disco kluby jedou naplno celou noc techno. Je to příležitost se pořádně odvázat a zařádit si. Julietta se setkává v Berlíně s přítelem Jiřím a užívají života plnými doušky. Postupně se nevyhne ani drogám, které ji omámí a odvedou od Jiřího. Po tanci ve fontáně zmámená dívka odpadne. Dál netuší už vůbec nic. Před utopením ji zachrání neznámý mladík. Max však nezůstane jen u polibku krásné "mořské panny" z kašny. Jeden okamžik může změnit běh života i osudy několika lidí. Julietta následující den procitá a Max ji doprovází na nádraží. Nikdy už však nebude tou dívkou, která přijela za svým přítelem rozesmátá do Berlína. Drama o mladé nerozvážnosti i odpovědnosti natočil režisér Christoph Stark (1965) a do hlavní role obsadil mladou, leč zkušenou televizní herečku Lavinii Wilsonovou. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

LEATHERFAC 

všechny recenze uživatele

Vážení přátelé...To byl ale lacinej cajdáček...I když? Občas se kvalita vypjala až k výšinám, leč zase spadla...no. Hlavní mínus pro mě dva nesympatičtí nagelovaní debilové, na který mě fakt nebavilo koukat...člověk by je zfackoval hned... (:o)) A ještě s tím příšerným TV dabingem...no na zvracení. Ovšem samotná Julietta super (teda ta herečka) Postava - no poněkud praštěná, citově rozháraná, a tak se ani není divit že na tu svoji pitomost dojede. No koukat se na to dalo, ale v poslední době jsem viděl spoustu lepších filmů pocházející z této země...takže slabota... ()

ypres.bass 

všechny recenze uživatele

Silný příběh, vypjaté situace, holka co předčasně dospěla. Nedospěla však úplně! Nesouhlasím s názorem že je to špatně natočeno, je to natočeno typicky německou kamerou (tipuju že dokonce přes objektivy Carl Zeiss Jena). Tou syrovou a přitom něžnou německou kamerou. Ano toto je jeden z těch filmů, proč mám rád německé filmy. ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Promrhaná kamera a umná stylizace, úžasní herci a parádní písničkový soundtrack zneužití pro příběh plný obehraných neduhů. Věřím tomu, že následky plynoucí z několika smolných minut můžou strašně bolet, tíživost Berlína i osudů mi byla blízká, ale snesitelný průměr je zničen šíleným závěrem, kdy se všichni chvíli chovají jako děti a chvíli jako blahosklonné bytosti, které pojednou prohlédly. Vykonstruovaněji už to asi nešlo. ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Julietta (Lavinia Wilson), osmnáctiletá studentka, jede s dvěma kamarádkami ze Stuttgartu do Berlína, aby se tam pobavila se svým přítelem Jirim (Matthias Koeberlin), studentem medicíny, na Love Parade. Tančí, berou drogy, jsou pohlceni masou a nakonec rozděleni. Při zoufalém hledání Jiriho ztratí Julietta vědomí. Zachrání ji Max (Barnaby Metschurat), jenž je fascinován její krásou...Debut Christopha Starka a jeho pohled na dospívání jako na velice těžké životní období. Obrázky z Love Parade a soundtrack Ballistic Air. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Nevybouřené mládí, atmosféra současného Berlína a hlavně Love Parade, skvělý hudební soundtrack a dost dobří mladí herci a hlavně láska, která začala jako v pohádce. No jen si to vemte - v kašně topící se mladá Juliette, která díky drogám je mimo a zachrání ji mladík Max, který se na první pohled do dívky zamiluje... ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama