Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příběh muže, kterého po 19 letech propustili z vězení za neúmyslnou vraždu teenagera při pokuse o loupež. Tak měr dvě desetiletí se díval na tvář své oběti, která byla na výstřižku z novin v jeho cele. Teď se pokouší vrátit zpět do života. Je opět svobodný, změněný k nepoznaní a něco ho stále přitahuje do města, kde spáchal zločin. Co hledá? Odpuštěni? Vykoupení? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (37)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Mám slabosť pre nie úplne ortodoxnú krásu Kirsten Dunst a tým to so sympatiami k tomuto filmu začína aj končí. Videné už dávnejšie a neskoro v noci na komerčnej televízii. Na druhý deň som sa zobudil už iba s mlhavou spomienkou nato, že čo som to pred pár hodinami videl. To je dosť plytvanie takýmto hereckým ansámblom, no nie? ()

U_S_O 

všechny recenze uživatele

Filmy čo sa dosť zaoberajú aj Bohom a podobnými moc nemusím. Ale tu to bolo v znesiteľnej miere takže ostalo miesto aj pre inú dejovú líniu. Celkovo ma to nenudilo ba dokonca som si film v pohode vychutnal. Hodnotenie je tak medzi tromi a štyrmi hviezdičkami ale za skvelé herecké obsadenie sa prikláňam k štyrom (aj keď Freemana som videl zahrať aj lepšie). (75%) ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Téma mě moc nelákalo, ale obsazení způsobilo, že jsem tomu šanci dal a byla to chyba. Celý film je postavený na Thorntonovi, který střídá bolestné pohledy se zadumanými a snaží se diváka donutit, aby mu věřil výčitky svědomí. Jenže mu to moc nejde a mě celkem záhy bylo jedno jak a jestli dosáhne jeho hrdina odpuštění, po kterém tak moc touží. Trojice Freeman-Hubter- Dunst tady bohužel spíš jen příštipkařila, takže z této strany se záchrana nekonala. Nuda na entou. 15% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Většina vzpomínek jsou lidské hlasy.......... Příběh ja natočen na bázi několika náhod jako je třeba černoch z vězení potkaný na ulici nebo zvonění telefonní budky. Film obsahuje nemalé množství náboženského podtextu. Takže ty náhody jsou asi osud. DIALOG - MILES EVANS (Morgan Freeman) : Pomáhá mi to zapomenout. MANUEL JORDAN (Billy Bob Thornton) : A na co ? MILES EVANS : Nevím, už jsem zapomněl.......... Svět muže, jenž je za vraždu odsouzen na doživotí a jenž je po dvaceti letech propuštěn na svobodu. Vrací se namísto činu a pravděpodobně chce od těch, kterým ublížil, odpuštění. Nebo jen chce pomoci. Možná je to dobrý příběh, ale zanechává v mozku několik podivností. Naznačím jednu a dle mého tu nejdůležitější - co je to za ženu, která má ve svém bytě jednu fotku a to fotku svého bratra, který byl zabit před dvaceti jedna lety a ona stále truchlí ? Podle mě je ta žena nemocná a potřebuje lékařskou pomoc. Ne, tak to prostě nefunguje, jsem zklamán. Billy Bob Thornton to zahrál sice parádně, ale scénář je trochu uhozený. CITÁT - To je moje město, ty máš zbytek světa......... ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Tieto duchaplné americké drámy ma už začínajú nudiť. Pokiaľ nie sú sentimentálne (Moonlight Mile), sú nudné (tento prípad), a i keď vás sprvu niečím zaujmú, po pár hodinách z vás dobrý dojem vyšumí. Základná premisa zvládnutá, no zmysel postavy Morgana Freemana mi načisto uniká. A už zajtra mi pravdepodobne bude unikať aj zmysel celého filmu. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Ed Solomon psal scénář 20 let. (mi-ib)

Reklama

Reklama