Reklama

Reklama

Aillaendeu

(seriál)
Akční / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Thriller
Jižní Korea, (2022–2023), 10 h 44 min (Minutáž: 52–59 min)

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Nezodpovědné a arogantní chování Mi-ho Won (Da-hee Lee) ji donutí přestěhovat se na ostrov Čedžu. To ovšem tato mladá žena neví, že ostrov je místem, kde se zlo volně prochází mezi lidmi a osud Mi-ho se jejím příjezdem začíná naplňovat. (mikki089)

Recenze uživatele ainny k tomuto seriálu (5)

Aillaendeu (2022) 

Ten, kdo čekal nekonečné souboje s monstry, musel být zklamaný, protože do popředí se dostal příběh. Ten byl navíc doplněný vizuální pastvou pro oči, krásnou hudbou a dobrými hereckými výkony všech zúčastněných. Ovšem hlavní mužská dvojice (Van a Gungtan) vynikala nad všemi, pánové prostě umí. A já si umím představit internetové diskuze na téma další řady. Osobně bych byla pro, protože - jak jsem se dozvěděla - tohle byla první série webtoonu a příběh ještě zdaleka neskončil. Kim Nam-gil mi podruhé v krátké době zabrnkal na city a už teď se těším na Song Of the Bandits, který se má vysílat v létě. České titulky.    ()

Season 1 (2022) (S01) 

Tak k tomuhle nemám moc co napsat. Bavilo mě to od začátku do konce. Ty Nam-gilovy přesuny jsou sice hodně nedokonalé, ale nějak je mi to úplně šumák. Zajímá mě děj a ten mě baví, nepřestává překvapovat a už teď se nemůžu dočkat druhé série. Možná to víc zhodnotím po ní. Zatím jsme vlastně teprve v polovině. České titulky. ()

Episode 1 (2022) (S01E01) 

Rozjezd za mě výborný, ale hodnocení si nechám až na závěr. České titulky. ()

Season 2 (2023) (S02) 

Pro druhou část seriálu platí to samé, co pro první. Teď nezbývá než doufat, že se Amazon rozhoupe a zafinancuje i natočení druhé série webtoonu, podle které byl Island natočený. České titulky. ()

Episode 1 (2023) (S02E01) 

Za mě pořád stejná jízda jako v první půlce. Navíc vážně dokonalá kamera, kerá je na konci úplně geniální a závěrečná šedá scéna s hlavní hrdinkou v bílých šatech vyjadřuje víc než tisíc slov . České titulky tam, co posledně. :^) ()

Reklama

Reklama