Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fakticky senzačně umí servírka Betty na své narozeninové party nalévat kafe. Nikdo nepozná, že je duchem úplně někde jinde.Sní o tom, že se jednou stane zdravotní sestřičkou, což samozřejmě přímo souvisí s její vášní pro mnohadílné seriály a jejím mužským idolem, okouzlujícím kardiologem Dr. Ravellem (Greg Kinnear). Na party se objeví také Charlie (Morgan Freeman) a znovu se s ním Betty potká doma. Tam už má ale jiné starosti. Musí přece dokoukat na videu zmeškaný díl svého seriálu a kašle na to, co si její nudný manžel Del domlouvá s kumpány. Jde ale o drogy a Del je svými kumpány zavražděn. Brutalita této situace vychýlí Betty z reality, a tak se dostane do světa fantazie, do světa svých seriálových hrdinů. Náhle stojí tváří v tvář milenci svých snů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Docela slusna a hlavne celkem inteligentni komedie. Problem je, ze to je takovej mix zanru, trosku parodie, trosku krimi, trosku komedie, ale ani v jednom zanru to neni dotazene. Sem tam to je hodne vtipne, hlavne od chvile kdyz se Betty poprve setka s Dr. Ravellem, misty je to i docela napinavy, navic dva zabijaci jsou hodne v pohode, od Morgana jsem slusnej vykon cekal, ale prekvapil me Chris Rock, kterej se zbytecne nesklebi a jako zabijak je docela cool. Dal jeste stoji za zminku Crispin Glover a Greg Kinnear, ktery jsou tak skvely. A samozrejme Renée Zellweger, ktera je proste dokonala, s tou svoji naivitou nema chybu. Skoda, ze je snimek zbytecne roztahanej, sviznejsi tempo by mu neuskodilo. Lepsi 3*. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zvlastny mix. Jak keby ste zmiesali nejaku Hallmarkovsku naivnu dramu s blaznivou Tarantinovkou. Ale s opakovanymi zhliadnutiami sa mi to paci stale viac a viac. Velkym kladom su herci. Trochu zmätena dobrosrdecna Zellweger, namyslena hviezda Kinnear, divna dvojica zabijakov Freeman a Rock a kopa dalsich povedomych xichtov vo vedlajsich ulohach. Pôsobi to jak keby sa nejaka postava z telenovely ocitla v Tarantinovke, ale kedze je to kladna postava, tak vsetkymi zapeklitymi situaciami nakoniec prejde bez ujmy. Vysledkom je rozhodne netypicky ale kvalitny film. 8/10. ()

Reklama

mzop 

všechny recenze uživatele

Co a kdo všechno je realita? Kde jsou hranice mezi sněním a skutečností? Komedie, ale s hlubokou základní myšlenkou. A ke štěstí diváků navíc byla do titulní role obsazena skvělá Renée Zellweger. Občas až moc přitažené za vlasy a postava Morgana Freemana (možná jen nevhodné herecké obsazení) mi nesedla - takže 4 hvězdy s odřenýma ušima ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Rád hypnotizuji svým pohledem obrazovku, ale dosud žádný seriál nezpůsobil, abych se vydal do studia za svou nic netušící vyvolenou. Nemohu zapírat, že jistou náklonnost pociťuji k Monice Gellerové, Dr. Třináctce nebo Penny, ale samozřejmě se nikdy veřejně nepřiznám k tomu, že kdybych dostal pozvání do Bogoty na postelové hrátky s mrchami z kolumbijských telenovel, tak bych tam kvapem vyrazil v přestrojení za krasavce Diega, Rodriga nebo Fernanda. Ve skutečném životě bych si natáhl tretry a prchal před Betty do bezpečí medvědího brlohu, ale ve filmu jsem si užíval její vysněné střety s realitou, zmatené obličejové hrátky seriálové hvězdy, instinkty vysloužilého vrahouna i vynikajícího eckhartova burana. ()

Tomislav 

všechny recenze uživatele

Divný film, při jehož sledování nevíte, jestli se bavit nebo odejít. I přes nesporné herecké umění Renée Z. mě tahle herečka ve většině filmů spíš irituje (Deník Bridget J. je výjimkou) a Morgana Freemana bych ve snímku podobného typu nečekal. I z těchto důvodů nestojí podle mě tenhle film za víc než 2 hvězdičky. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • Syn Morgana Freemana, Alfonso Freeman, se ve filmu mihne jako doktor na pohotovosti. (CliffLee)

Reklama

Reklama