Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 1815. Dva mladíci, bratři Tomas (Greg Serano) a Gregory (Antonio Cupo), se připravují na mnišský život v damašském klášteře na severozápadě Tichomoří. Vedeni zvědavostí se vplíží do tajné klášterní cely a neúmyslně vypustí do světa dva démony. Gregory je smrtelně zraněný a dva démoni, Munkar (Mary Mara) a Nakir (Rebecca Harrell), uniknou Kruhem času do budoucnosti. Tam využijí své vášně a sexappealu, aby pokoušely a lákaly do smrtelných osidel své oběti. Ztrápený Tomas je s pocitem viny pronásleduje až do roku 2002 a jako oko v hlavě opatruje dýku svatého Nikodéma, jedinou zbraň, která může démony vyhladit z povrchu zemského. Těla se vrší, případem se zabývá vyšetřovatelka Rachel Dressler (Gina Ravera) a její partner Morgan Rand (Art Hindle) a Tomas je hlavní podezřelý. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (14)

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Zaujimavy film, len ti demoni v zenskych telach aj mohli vyzerat lepsie. Rozmachlene tvare od licenia nebolo to prave pre mna, ako aj to popijanie zivotodarnej tekutiny z ludskych tiel. Ovela na tom lepsie vyzerali vycucane tela, ktore uz vyzerali k svetu. Nudny mnich pobehujuci zo starou dykou na mna posobil toporne a nudne, akoby sa mu ani nechcelo dychat, nieto este zabijat demonov. Film zrovna nepatri medzi to najhorsie, ale ani to neni ziadna slava. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Nevím, co napsat k tomuto hororu. Zápletka byla vymyšlena docela dobře, to bezesporu. Ale bohužel ty dějové zvraty mi tam trochu kolísají... Jeptiška, která náhodou zachrání kolo času před tím, aby ho odvezl papež, jedna z dvojice démonek sama naskočí na otevřený nůž, to jsou prostě věci, které mi tam neseděly a které mi tam přišly přespříliš okaté. Pokud by byl scénář trochu více propracovaný a ještě se na něm malinko zapracovalo, mohlo to být lepší, takhle se z toho stává mírně podprůměrný horor, který byl sice zajímavý a byl jsem napnutý, jak to všechno vlastně dopadne, ale dojem mi zkazily právě ty scény, které mi tam neseděly. Takže dávám dvě hvězdičky, ale dalo se na to dívat a rozhodně to bylo i vcelku napínavé, ale dvě hvězdičky jsou určitě optimálním hodnocením... ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hodně dlouho jsem tento céčkový televizní kousek z dílny Universal Pictures a Sci-Fi Channel vědomě ve své sbírce přehlížel. Napříč internetem jsou na něj totiž spíše negativní ohlasy, o čemž svědčí i velmi nízké procentuální ohodnocení. A popravdě po jeho zhlédnutí se tomu ani moc nedivím. Není to sice vyložená katastrofa, našlo by se tu i několik jakžtakž povedených momentů (scén), ale jako celek to má dost podprůměrnou úroveň a to téměř po všech stránkách. Clive Barker se musel asi divit, cože to někdo natočil za film podle jeho námětu (krátké povídky).   Divit se ovšem budou hlavně milovníci mytologických stvoření a démonologie. Succubus (zde rovnou dvě Sukuby) jsou zde ztvárněny jako dvě démonické šlapky pokryté špínou a slizem, cucající sílu a tělesné tekutiny z mužů jakýmsi „brčkem“. Což o to, ty herečky byly vážně hnusné (já bych spíše očekával poněkud pěknější zjevení), jen ty jejich herecké výkony nebyli rozhodně žádná velká sláva. A náš malátný hlavní hrdina, se taky zrovna dvakrát nepředvedl. Jediným štěstím bylo, že měl po boku vcelku zajímavou postavu detektivky Rachel, která to alespoň trochu zachraňovala a morbidní choutky démonických sester sebou tu a tam přinesly i náznaky zajímavé atmosféry.   Jako celek to však moc nefungovalo. Našla by se tu celá řada (ne)logických kopanců, hluchých míst a hlavně na tom byl citelně znát nepříliš velký rozpočet. Většinu z něj nejspíš vyplácali na podprůměrných speciálních efektech. Svatý hříšník tak zcela po právu patří mezi opomíjené hororové televizní kousky. Jediným jeho štěstím je, že znám ještě hodně mnohem horších filmů. 30% ()

tron 

všechny recenze uživatele

Boli raz dve démonky, milovali šukanie a následné mordovanie partnerov a chceli zničiť svet. Dvaja blbí mladí mníchovia ich oslobodili, démonky použili stroj času a v budúcnosti - našej súčasnosti - začali šukať a mordovať. Detektívka s detektívom boli bezradní, našťastie tu bol jeden z tých mníchov, použil stroj času a mal čarovnú dýku, ktorou jedine ich mohol zabiť. Zaľúbil sa do detektívky, premýšľal, či je svätý alebo len obyčajný mladý muž a jeden debil (Joshua Butler) o tom v produkcii a podľa námetu druhého (hellraiserský Clive Barker) natočil trápnu kvázi hororovú sračku. ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Nedalo mi to. Byl jsem totiž naštvanej páč si tenhle film máma natočila místo Pádu do tmy a co mi druhý den večír zbylo jiného než se pustit do něčeho, co příběhově možná vypadá zajímavě, ale fakticky je to neskutečně debilní slátanina s dost nechutnými scénami, nesmyslným dějem a dost dementními herci. Tak jak to řek tron, jenže já nechápu proč tu jednu hvězdičku přecijenom ponechal. Tohle si nezasluhuje ani kopanec do držky. Fakt ne. --- Jsi odporná děfka. Jak se mi opovažuješ hrozit. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama