Reklama

Reklama

Ten pravý Cancun

Trailer

Obsahy(1)

Rok co rok více než 40 000 studentů cestuje do Cancunu v Mexiku na jarní závod. Letos však poprvé šestnáct lidí míří do vily na cancunském pobřeží, aby tam společně strávili i jarní prázdniny. Jsou mezi nimi nejrůznější povahové typy. Devatenáctiletý Alan z Texasu je typický hodný hoch, jehož si dívky moc nevšímají a který si ještě nikdy nedal panáka. Pětadvacetiletý Casey aspiruje na kariéru modela v Miami, neví, co je těžká práce a se slovy všechno dobře dopadne přistupuje k životu, jako by to byl jeden velký jarní závod. Devatenáctiletá dvojčata Roxanne a Nicole z Texasu jsou jako z divokých vajec. Heidi a Davidovi je osmnáct, jsou nejlepší přátelé, ale nevědí, zda mají překročit hranici flirtování. Jeremymu z Arizony je dvaadvacet a na jarní závod trénuje celý život. A kamarádi Paul a Jorell z Los Angeles ještě nikdy nevytáhli paty ze Států a jsou odhodláni, že v Cancunu to roztočí naplno. Film o nových láskách, zlomených srdcích a prověrce přátelství v průběhu téhle několikadenní párty natočil režisér Rick de Oliveira. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

pijavica 

všechny recenze uživatele

4,5/10 Reality šou sú vždy vďačným námetom na sociologické štúdie. Tentokrát sa môžme pozrieť, ako účinne dokáže heslo "HAVE FUN" zbavovať zábran, predsavzatí a lámať charaktery - asi rovnako spoľahlivo ako mučenie. Čo sa však filmu týka, neprináša v zásade nič inovatívne po obsahovej ani technickej stránke. Tvorcovia mohli vybrať aspoň jednu silnú a vyhranenú osobnosť, lebo s danými protagonistami sa dá vývoj udalostí celkom ľahko predvídať, až to miestami pripomína riadený experiment. ()

MasterFil 

všechny recenze uživatele

Zazobaná, rozmazlená, nadržená a přiblblá Americká mládež se rozhodla vyrazit kamsi do Mexika chlastat,balit a hrát si na bůhví co,bohužel udělali chybu,protože přibalili kameru a vznikl tento trapnej dokument, kterým asi chtějí dokázat světu, co jsou zač.Je to shit a hvězdičku dávám pouze za nějaký ty baby,který tam pobýhali a tančily v plavkách, ovšem úplně vypatlaný.... ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 2/10 Děj 3/10 Hudba 5/10 Efekty 9/10/// Něco na pomezí dokumentu a reality show. Asi bych to viděl tak, že si vezmu kameru, partu kamarádů, navrch nějaký kočičky a vyrazím do nějakého luxusního místa. A výsledek? Taky si natočím podobný film. Ale teď vážně, obsazení je až na Snoop Dogga čistě složeno partou skutečných lidí, tedy žádných herců a je to dost znát. Samotný děj je plochý jak prsa třinácky a tedy, ne že bych se nudil, ale natočit týdení pobyt party teen amíku chce odvahu. Naštěstí je co poslouchat a snad si tady hudbu najde každej, i když jako soundtrack bych to nebral. A hlavně proč se na to dívat? Tak asi proto, že je fakt na co se dívat (fakt pěkný mařky), mno a když k tomu vezmu i několik "odvážných" scén, ale nikoliv pornografických, tak se to dá skouknout./// Celkem 44%/// ()

Djkoma odpad!

všechny recenze uživatele

Ty američani jsou ale prasata! Kdo si to nebude myslet po tomhle filmu nebude si to asi myslet nikdy. Hromada malých parchantů, co si můžou dovolit všechno v jednom obrovském a nádherném domě u moře. Je to podobné projektům jako Big Brother a Vyvolený, ale není to reality show. Achjo. Jestli se takhle chovají normální lidi.. Tak to lidstvo opravdu dopracovalo do velkých výšin... ()

jatamansi odpad!

všechny recenze uživatele

Postav hodně, dialogy blbé. Modrobílé osušky, v Mexiku stejné jako v mém oblíbeném hotelu v Egyptě! Jinak šílené barvy, šílený střih i kamera. Tequilla teče proudem a večírek střídá večírek. Abstinent Alan do společnosti moc nezapadá. Řeči o sexu, nezávazné vztahy, mokrá trička. Sex pod dekou. Kýčovité východy i západy slunce, Alan už není abstinent. Proč tohle kdo natáčel? Jsou to fakt běžné prázdniny? ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama