Reklama

Reklama

Kouzelné chvíle

(TV film)
  • Česko Chvíle kouzel (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Úspěšný kouzelník Troy Gardner dostal nabídku, aby vystupoval v samostatném televizním programu. I když s tím nemá zkušenosti, ocení pomoc krásné televizní producentky Melanie Jamesové. Ba co více oba se do sebe zamilují. Vše vypadá perfektně, až... Až na to, že jejich vztah se mimořádně nelíbí jejímu ochránci, řediteli televize. Ten se rozhodne jejich štěstí zničit... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

NinonL 

všechny recenze uživatele

Není to zase taková hrůza, jak ukazují hodnocení. Trochu prostší, ale přesto romantika. Navíc John Shea je ve filmu docela okouzlující. ()

Tina.T 

všechny recenze uživatele

Sentimentálně dávám 3 hvězdičky, kdyby to šlo, tak 3,5. Tenhle film jsem viděla před deseti lety, na konci vánoc, umordovaná pohádkama a vánočním šílením. Pro mě to bylo příjemné vytržení z těch všech sobů, vůně jehličí a povinného rodinného štěstí vůkol. Dávali to někdy pozdě v noci, navíc to bylo simultánně tlumočeno dvěma hlasy... ale já si nemohla pomoci, pro mě to byl nejhezčí film tehdejších vánoc. Prostý příběh o zamilovaném kouzelníkovi, který "okouzlil" televizní producentku. S mým sklonem k nadpřirozenu, kouzlům a příběhům za zrcadlem se mi to prostě muselo líbit. Potvrdilo mi to to, co já už přece dávno vím - kouzla existují :-) ()

Reklama

Reklama