Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Dokumentární seriál, ve kterém Harry a Meghan promluví o různých peripetiích, které museli bok po boku překonat od prvního rande až po odchod z královské rodiny. (Netflix)

Recenze (71)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Na čí straně je pravda, nechci v téhle minirecenzi řešit. Když to vezmu čistě filmově – uvidíte převážně pár mluvících hlav, nějaké záběry ze soukromí, trochu z filmových archivů. A přes sliby, že konečně se dozvíte pravdu, se toho nového nedozvíte nic moc. A na tohle všechno je 6 dílů zbytečné natahování. Seriál také evidentně cílí na americké publikum. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

kdo téhle dvojce fandil, bude jí fandit nadále. Kdo jim naopak nemohl přijít na jméno, toho tenhle "dokument" nepřesvědčí že by na tom měl něco měnit. Osobně úplně nevím jak to celé vnímat, protože na jedné straně má dvojka H&M v lecčems pravdu (např. to že bulvár je svinstvo, které si upravuje účelově a jednostranně fakta), aby ale následně oni sami využili těch samých prostředků pro jiný jednostranný pohled. Plusové body nenažene ani ta neustálá glorifikace Meghan, která v určitých pasážích přerůstá mez snesitelnosti a překlápí se spíš k úsměvnosti. Ono méně je někdy více a tady na mě hodně věcí nepůsobilo úplně upřímně a to prostě od dokumentu, který má něco někomu osvětlit prostě nechceš...40% ()

Reklama

fixaman 

všechny recenze uživatele

Místní hejty a nízké hodnocení chápu tak, že většina hodnotících hltá bulvár a věří všemu, co se v něm píše. Každopádně asi nejzajímavější pro mě bylo, když jsem si uvědomil, že celá královská rodina se vlastně v ničem neliší od Kardashianovic klanu, jde jim jen o slávu a moc, stejným způsobem k tomu využívají média a neštítí se ničeho. Je dobře, že někdo má konečně koule ukázat na to, jak jsou zkažení. Skvělý dokument. Top komentář: zorrra (Pro monika.lavri: Ááá, potrefená husička se ozvala. Jdi si otevřít Blesk, dezolátko :)) ()

Skeksis odpad!

všechny recenze uživatele

No tak títo kokoti ma nasrali kráľovsky! Budem "sebadeštruktívny" v nejakom podivnom raji so záhradou veľkou ako riť a domom veľkým ako tri rite. To nepochopili ten ich "výlet" do kadejakých krajín, trebárs aj tretieho sveta, že ľudia nemajú ani na žrádlo? Chápem, že je to veľký spoločenský nátlak - narodiť sa ako princ a vydať sa za princa, ale mala by som to úplne na háku, kebyže mám možnosť zaobstarať si súkromný ostrov či nejaký mrte loft v meste, a bola by som rada, keby som sa stade už v živote nemusela pohnúť. Takže to ich nasierajúce krákanie som dopozerala iba do tretej časti. ()

Psycho.R odpad!

všechny recenze uživatele

Netflix se inspiroval u HBO a jeho pseudodokumentů o Jacksonovi a Allenovi, kde jsou pečlivě vybráni lidi, kteří budou kydat špínu, ale z protistrany nikdo nepromluví (členové královské rodiny odmítli, ale to neznamená, že nemohli mluvit jiní). K celému jsem přistupoval nezaujat, jelikož jsem o tomhle sváru moc nevěděl. Během krátké doby mi Megan (která mi dříve přišla milá) dokázala, že je to uplakaná, věčně fňukající a rozmazlená holka se sebevědomím velkým jak Everest. Ve skutečnosti, pokud nejste černý či homosexuál, pak jste bílej hajzl a ještě hůř snad máte ještě titul. Nekonečné plivání, které je obhajováno "důkazy" které jsou vytržené z kontextu nebo úplné spekulace, které znějí věrohodně, pokud je předložíte jako jediný možný způsob pravdy. Pokud se někdo přivdá do královské rodiny, musí vědět, co ho bude očekávat, neboť čte tisk a jistě ví, co se píše o ostatních z této vládnoucí rodiny. Jsem však rád, že Harry zde vystupuje spíše neutrálně, je vidět, že má své blízké rád a sám je hlavně rozervaným člověkem, který neměl lehký život (od úmrtí maminky po princovské povinnosti), proto hledá hlavně klid a lásku. Je však silně zmanipulován ženou, kterou miluje a chce ji podporovat. Megan je Yoko Ono rodu Windsorů. A třešničkou na dortu je její neustálé zpodobňování k princezně Dianě, což je extrémně neuctivé. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama