Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedného dňa sa v Mumovej (Thitiwat Ritprasert) posteli objaví neznámy chlapec. Po vášnivej noci sa začnú diať záhadné veci a Mum sa snaží zbaviť nechcených pocitov pomocou sexu so ženami. Záhadné sny neprestávajú a Mum si pospája súvislosti a prichádza s teóriou o reverzných paralelných svetoch. Jeho prvé stretnutie bolo Dewovým (Natouch Siripongthon) posledným, pretože už počas neho sa v izbe číslo 609 objavil cudzinec, ktorý chlapca zastrelil. Mum a Dew musia prísť na to, ako si navzájom zmeniť budúcnosť. (Petra321)

(více)

Recenze (3)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Tady ten seriál měl hodně co do sebe ... To kouzlo v něm bylo schované v příběhu hodně zapeklitém (když jednomu z hlavních představitelů ubíhal čas "normálně" a druhému pozpátku!) a přiznám se, že i já jsem se v něm někdy napoprvé nedokázal orientovat, ale měl jsem to štěstí se podílet na překladu, takže jsem viděl epizody vícekrát. Možná někteří diváci kvůli časové tísni jen prolítnou a nebudou mít šanci "to domyslet". Co jiného bychom mohli chtít po skvělé režisérce Tanwarin. Herecky supr, především Ohm v roli Muma mě přesvědčil, že "to něco" v něm je, Flukemu bych už přál, aby našel projekt , kde ho nebudou tak ty vlásenkářky pizdit. Příjemně mě překvapila postava Mint, zahrána na asijské poměry zcela přirozeně, bezvadný Game (herec Potae), Vee (druhý skutečný gay v seriálu, civilním jménem Plustor), jeho expřítel (krásný postarší Nat, že by třetí skutečný gay?). Hudba, o té nebudu ani polemizovat, výborná kamera, barvy, zpracování. 4x10 ()

emkon 

všechny recenze uživatele

Když jsem zjistil, jaké projekty tvůrci 609 Bedtime Story mají za sebou, tento seriál byl sázkou na jistotu. Příběh paralelních světů, jak je zde prezentován, mě přijde hodně věrohodný. Všechno to tajemno je zde dávkováno tak akorát, aby to divák pochopil, a aby tomu divák uvěřil. Není zde zbytečně moc postav které by tříštily děj. Všechny postavy dávají smysl, a každá role má v příběhu důležité místo. Ohm v hlavní roli je zde herecky naprosto úžasný. Líbil se mě i vývoj vedlejšího páru Vee+Game. Vynikající kamera a hudba této sérii taky hodně pomohla k hodně nadprůměrnému celkovému dojmu. Jedinou výtku směřuji ke dvěma alternativním koncům. V epizodě 11.1 zůstává hlavní příběh jakoby nedovyprávěný, ale třeba u páru Vee+Game zde sledujeme větší posun v jejich vztahu. V epizodě 11.2 se zase uspokojivě vyřešil hlavní příběh. Tohle mohly být samostatné (11+12) epizody. Příběh by to nijak nenarušilo. Celkový dojem ze seriálu je ale hodně nadprůměrný, a tímto jej i velmi doporučuji. ()

Petra321 

všechny recenze uživatele

Názov a obsah sú dosť zavádzajúce a človek by si mohol pomyslieť, že pôjde o niečo s obsahom pre dospelých. Omyl, najnižšia povolená veková hranica je 13 rokov, čomu dej a scény aj zodpovedajú. Spočiatku som bola trochu zmätená, neskôr všetko dávalo zmysel, no v posledných dvoch epizódach som znova stratila. Nie, to nie je to správne slovo... Koniec bol príliš narýchlo. Niečo mi tam jednoducho chýbalo. Podobne ako vo Vice Versa, ani tu nebolo vysvetlené, čo sa stalo na druhej strane a to ma mrzí, pretože väčšina deja sa točila okolo vraždy a potom nič... Celý príbeh sa prakticky odohrával na dvoch lokalitách a nimi bol bar a izba číslo 609. Netuším, či to bol filter alebo osvetlenie, no páčilo sa mi, ako vždy dali dôraz na to, v ktorom vesmíre sa Mum nachádza. ()

Reklama

Reklama