Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Co by bylo umění bez obětí? To záhy zjistí dvanáct nadaných studentů baletu, kteří každou hodinu každého dne věnují přípravě na své životní poslání. Strhující drama "Tanec s vášní" od uznávaného režiséra Nicholase Hytnera (Šílenství krále Jiřího) pojednává o semknuté skupince tanečníků, kteří musí obětovat svůj soukromý život a pravidelně trénovat v rámci příprav na recitál, který rozhodne o tom, který z nich nastoupí na výběrovou a velice prestižní americkou baletní akademii v New Yorku. Ve snímku se představují talentovaní profesionální tanečníci včetně Amandy Schullové, Zoë Saldanové, Ethana Stiefela, Sascha Radetsky a Shakiem Evans. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

smitka8 

všechny recenze uživatele

Jeden z lepších tanečních filmů. Je v něm všechno, co se baletu týče - obrovská dřina, talent, vytrvalost a bohužel i poruchy příjmu potravy,... Příběh je samozřejmě dost prostý, ale skvěle to vykompenzují výborné taneční choreografie. Hlavně ta poslední je úplně dokonalá. Final Dance Scene ... 6/10 ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Vášeň pro tanec je přesně to, co vystihuje můj přístup k tomuto filmu. Je to o talentu, kterého se mi nedostává, kultuře pohybu, kterou nemám a dřině, na kterou jsem moc líná. Jednoduchost příběhu zde vůbec nevadí, protože nechává diváka soustředit se na hudbu a balet, které jsou zde v hlavní roli. Není nutné, aby v každém školním filmu byl někdo šikanován nebo zavražděn kvůli napínavé dějové zápletce. Sympatičtí protagonisté působí věrohodně a přirozeně a hlavně jsou ve svém oboru dokonalí profesionálové a každý z nich si musí své místo na slunci tvrdě vybojovat. Je to film, ke kterému si sednete s tím, že se znovu aspoň na kousíček podíváte, abyste po chvíli zjistili, že už probíhá závěrečné finále. ()

Reklama

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Dle mého názoru velmi slabý film, kdy se všechno točí jenom okolo baletní akademie, dneska se neubráním srovnání, dvojka je mnohem lepší, nevezmou ji a tak se film netočí jen okolo baletní akademie, tenhle film má možná nějaký cíl nebo myšlenku, ale hrozně moc mu chybí, dokonce si myslím, že ani konec to nezachránil. Film moc nedoporučuji, mám sice ráda filmy tohoto žánru, tento se však moc nepovedl. Podívejte se sami a rozhodněte se podle sebe, mi se nelíbily ty hluché míst a celkově byl tento film podle mě nudný, akorát na usnutí. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Na tie slečny sa naozaj krásne dívalo. Film mal síce pár hluchých miest. Chvíľami sa nevyhol aj miernemu romantickému patosu. Lenže tá hudba a balet to velice vyvážili. A akokoľvek som Jody fandil, mojou favoritkou tu bola Maureen. Tak zmyselná bola. Až mi je bolo celkom ľúto čo všetko musela obetovať pre balet ... ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

V roku 2000 bol inatocene  2 filmy s tematikou baletu - Dzejmi Zvoncek hral vo filme Billy Elliott /dal som tomu 30%/ a neznamy rezsier Hytner natocil tuto planobu Ktora navyse v kinach komplet zhorela, co ma amximalne potesilo. Tak ako isty mnohobodovy uzivatel tuna nenavidi  film Birdman 2014 tak ja sa otvorene hlasim k tomu ze nenavidim tento film. To nie je vsetko, tak akov Antckom Rime sa po punskych vojnach ujalo slovne spojenie  ze Cēterum (autem) cēnseō Carthāginem esse dēlendam, tak ja to trochu upravim na ceterum /Autem/ censeo Center Stage esse delendam 0 % ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama