Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní postavou vyprávění je Cate de Angelo, nejmladší dcera matky alkoholičky, která nedávno zemřela, a otce Dominika, hrubiána, který si neodpustí jedinou příležitost ponížit nebo shodit Cate, která se podle jeho představ nevyvedla tak jako její sestry. Šikovná byť trochu podivínská Cate pracovala v Pentagonu jako administrativní síla, když však matka zemřela, dala výpověď a s pomocí peněz, které jí odkázala, koupila od starší přítelkyně Willie nepříliš prosperující obchod s obnošeným šatstvem. Cate má sice už dva roky vážnou známost s poněkud snobským Philipem, je to vztah založený spíše na síle zvyku než skutečné lásce nebo dokonce vášni. Přesto řekne ano, když ji muž požádá o ruku v reakci na její otázku, kam jejich vztah směřuje. Jenže pak se v jejím životě objeví Harry Dietrich, sympatický právník, kterého jí během jedné z rodinných sešlostí představí její sestra Cynthia, úspěšná newyorská modelka, která má vážnou známost s hvězdou televizních seriálů. Harry a Cate se do sebe okamžitě zamilují a zanedlouho se zasnoubí, což oznámí rodině na další rodinné sešlosti, kdy má jedna ze sester narozeniny. Život Cate se začne měnit. Společně s Cynthií předělají nepříliš prosperující obchod a vdechnou mu nový život, kterému jako reklama poslouží také účast Cynthie a jejího televizního přítele při slavnostním znovuotevření. Její štěstí však zkalí starší sestra Cate, lékařka Francesca, která vyšetřovala Harryho a přestože výsledky jeho testů se nevrátily, svěří sestře podezření, že Harry má leukémii a radí jí, aby nepokračovala ve vztahu, který nemá budoucnost. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

5150 

všechny recenze uživatele

Na tv snímek velmi kvalitní herecké obsazení - v hlavní roli neokoukaná Mary-Louise Parker a v zajímavé roli jejího otce Philip Bosco zaujmou patrně nejvíc, nicméně snímek funguje dobře jako celek a po zhlédnutí zanechá příjemný pocit. ()

Reklama

zmateny 

všechny recenze uživatele

Film sice nepojednává o největší lásce na světě a v jeho pozadí se neodehrává žádná známá událost ba dokonce není ani o nějaké slavné osobnosti. Dal by se charakterizovat jako obyčejný film o obyčejné ženě. Jedné ze čtyř sester, která prostě žije svůj život. Ten život není sice zas tak obyčejný (ale který život je...) jinak by se kvůli tomu nenatáčel film. Ale rozhodně neobsahuje žádné vysoce emotivní scény ve stylu Titanic - vlastně bych řekl, že těch se režisér obloukem vyhnul snad kromě jedné ke konci. To znamená žádný srdcervoucí pláč ani ušidrásající řev. Možná nemůžu dát moc hvězdiček, protože kvalitnějších romantických dramat je spousta, ale na tento jsem se podíval rád a možná se ještě někdy rád podívám. ()

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Možná není tak špatný aby dostal jen dvě, ale podle mě ani tak dobrý aby dostal tři. Herecké osazenstvo hraje kvalitně, ale příběh jaksi moc upovídaný a mluví se příliš o ničem bez pointy. Navíc se tam pořád háže novýma zápletkama. Konflikt s otcem, leukémie, nový přítel....kdyby nebyl děj komplikovaný a zaměřil se jen na jednu linku, bylo by moje hodnocení nejspíš vyšší ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Kdyby to aspon bylo citlivé, jímavé a přesládlé, ale ono je to spíš nudné, povrchní a předialogované. V neslané a nemastné televizní produkci vznikl film, který neměl, co nabídnout, a taky nenabídl. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama