Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Všechno mohlo být úplně v pořádku a bez jakýchkoli problémů. Manželé Willie a Joy Husbandovi, žijící na počátku 60. let na své vlastní farmě v Santa Fe, by měli klid, vychovávali by svoji malou dcerku a užívali si vzájemného štěstí. A poté by společně zestárli, vodili by se za ruku na procházky a vzpomínali na všechno krásné, co společně zažili. Jenže to by se právě v roce 1962 nesměl objevit hamižný spekulant s pozemky, který si umanul, že právě tu jejich parcelu musí mít. A s tím se mohl Willie jen těžko smířit. Nakonec jejich potyčka skončila zběsilým útěkem, na němž Will, který si myslel, že svého soupeře zabil, a jeho ne zrovna bystrý nevlastní bratr Frank potkávají potrhlého vědátora Dr. Chilblainse, jenž oběma mládencům učiní netradiční, ale poměrně vítaný návrh. Prý je může na nějaký ten pátek schovat - ve své kryogenické komoře. A ejhle, co se nestane, než se oba pánové proberou, uběhne třicet let. To ale Will a Frank nevědí. Ve vědecko-fantastické komedii z roku 1991 přicházejí Brian Wimmer, Peter Berg a Marcia Gay Hardenová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Nevim, proč je tu jako žánr uvedeno drama. Tohle je taková dost jednoduchá komedie o tom, jak se někdo probudí skoro o 30 let později a nechápe, jak se všechno kolem změnilo. Filmů na tohle téma se natočily mraky. Tady snad stojí za zmínku akorát to, že Late for dinner byl první film Janeane Garofalo. Ta se tu ukáže v menší roli pokladní v nějaký hamburgrárně. Jinak mě to moc nezaujalo. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Znaky sci-fi ( fantasy ) romance sú v tomto snímku v hojnom zastúpení. Nemožno povedať, že by bol snímok vyslovene neoriginálny ( chyba bude ak si bude divák myslieť, že napodobuje NAVŽDY MLADÝ s Melom Gibsonom, Mela zmrazili v kinách totižto až o rok neskôr ), ale jeho príliš polopatistické a jednoduchučké prevedenie s námetom koliduje. Občas to vyzerá ako už spomínaná pecka s Gibsonom, občas ako menej vtipný ( a štýlový ) klon Billa a Teda. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Zápletka zo zmrazením a neskorším oživením po xx rokoch je veľmi lákavá. Autori však potenciál vyplývajúci z námetu nevyužili a vytvorili pohodový, miestami až komediálny, snímok, ktorému niečo chýba. To niečo je hlavná pointa, ktorá neprichádza a je koniec filmu. Inak filmu nemožno uprieť ztvárnenosť postáv a tiež autenticitu citov. ()

MaxForValue 

všechny recenze uživatele

Najzaujímavejším rysom tohto snímku je fakt, že vznikol o rok skôr než známejší protejšok Navždy mladý s Gibsonom. Všetky ostatné rysy sú nevýrazné, od samotných hercov, až po nedotiahnutý scenár, od skutočne "krkolomnej" zápletky akoby z pera školáka či značne romantickej školáčky. Na večer po práci však možno znesiteľné. Slabšie 3*. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama