Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

David Lewis je na pokraji nervového zhroucení. Před dvěma lety ovdověl, ale jeho žena se mu stále zjevuje. David se z toho nemůže vzpamatovat, zanedbává sebe i okolí. Až jednou do jeho domku na pláži přijde nezvaný host. Zůstane na víkend, během kterého se zrodí krásný romantický vztah. David konečně najde smysl svého dalšího žití. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (14)

vodkasesemte 

všechny recenze uživatele

Debilnější název vymyslet nemohli. Nejdřív se na to aspon podívejte. To Gillian to her 37 - Free-for-all - Right amount - I have a court appointment. Jak je ta kurvička zvyklá všechno řešit přes soudy, protože sama nic nezmuže, i kdyby sebevíc chtěla - Tvl, co to je za svini zase? - Vy čubky potřebujete rozbít držku, abyste věděly, kde je vaše místo. Jak si vůbec dovoluje, kráva, na něj prskat a dávat mu rady u večeře? Faktem je, že píča nikdy nic sama nejlíp neví. To, že si otvírá hubu, je projevem slabé ruky, kterou má její manžel ala pantofel. A taky společnosti, která tydle emancipovaný kurvičky nechá rozhodovat. Vy svině nemáte nejmenší ponětí, co vás čeká. A vy zmrdi, co ty štětky nesrovnáte, dokud je čas, zaplatíte s nimi - Hes her father. You are no her mother. You are an aunt. An aunt who might to be more but still just an aunt (bezdětná píča) - Dobře jí to dal. To to trvalo. Nabízi se hned paralela s přehnanou ohleduplností chovatelu zvířat, kteří sami bezdětní mají podobnou starost o zvířata. - Just own beach - Přesně, děvky by se měly soustedit jen na to, aby chlapovi stálo za to se za nima otočit, nic víc. Když dozrajou, tak je naprskat, a oak znova, jinak jsou k ničemu, a jako starý furie zasouží někam zkopnout - Act of God. Nic moc, nechal bych se možná vykouřit - I know how to snap my finger, thank you very much (tudle miluju) - Just broach it to her naturally. Budeš na ni řvát? Musíš jí rozbít hlavu o zed, aby to pochopila. Svině - Hey have are you? Nice dress. Make any court dates? - Could I have a moment? Certainly. Tak to bys nedořekla, píčo. Možná bych tě vylákal nahoru do pokoje, a tam tě utloukl jako psa. Ne, utloukl bych tě v obýváku přede všema, aby to viděli - Na tohodle zoufalce se nedá dívat - Have an adult conversation, ty kurvo, před pár lety jsi neměla nejmenší právo rozhodovat ani o svém životě, svět byl ještě v pořádku, a dnes chceš kecat do života druhým? - Im sick of you barging into my life - Let me inspect you for tonsillitis - The I Am Woman sturt - Im safe cause men like you never do anything except sit on purches and watch things and say things - You want me kiss? - We were doing this Flirting thing - You were practically drooling at the beach - Im sure you have must have thought what it would be like - Jak si není jistej. Veškerá integrita v prdeli - You are carrying on an active relationship with your dead wife - Poetic bullshit - Well, Im hapy for you, Mr Happy, happy, happy - Tvl, ta je na ránu, kdyby jí dal jednu hned ráno, ušetřil by si starosti - I have to let be my mother dead - To je debilní zápletka - K těm přízemním prasatum? Tak to musíš bejt hodně v prdeli - Nedává to smysl. Přišla za ní, což potvrdilo jeho teorii, a pak se odstěhuje k psychotický krávě. Stejně si za to muže sám, když jim nerozkopal držky - Gets giddy every night splashing around with a ghost - And we both jealous bcs he has something se have never known - Thats the truth. We dont face that - LAURIE FORTIER ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

V polovině 90. let se začaly hledat témata, která by osvěžila klasické velké romantické komedie. A duchařina byla jedním ze způsobů, jak toho osvěžení dosáhnout. Hraje se tu hodně na city, všechno je fatální. Noční scény jsou hodně něžné, ale celek není zase až takový zážitek. Michelle Pfeiffer později natočila o něco lepší duchařinu What Lies Beneath, stejně jako další alternativní romantickou komedii The Story of Us. Ten žánr už dávno pohltil sám sebe. ()

Reklama

Swansea 

všechny recenze uživatele

O truchlení ze ztráty se dá natočit drama, romantické drama i komedie, ale setkávání s duchem či iluzí zemřelého musí mít právě toho "ducha" a propracovaný scénář.Takovými jsou třeba snímky Duch, Zrození nebo Opravdově, šíleně, hluboce. Nezvaný host je jen ubohoučkým stínem takovýchto filmů. A korunu této slaboduchosti nasadil naprosto příšerný až odpudivý Peter Gallagher. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Co vaší hlavě nebo srdci nebo něčemu jinému řekne, že tohle už není jenom film, nějaká zvukově obrazová výplň vašeho času, ale něco víc? Prožitek přenesený na plátno, záležitost s vnitřní silou, kouzlem osobnosti, fluidem skutečnosti? Kde je ta hranice? Vždyť je tu Claire Danesová, Michelle Pfeifferová, Peter Gallagher, všechno kvalitní herci co to dovedou rozbalit tak, že na jejich výkon nezapomenete...přijdu na to někdy? Nevím, neznám, znát nechci. Co poznám, je jen fakt, že je tu pár scének, ze kterých užuž máte pocit, že se vás "to" dotýká, ale pak spadne Nezvaný Host zase do šedi a plochosti, lhostejno jak důležité životní okamžiky se právě podle scénáře odehrávají. A nic na tom nezmění ani nevýrazný James Horner. ()

TheRay97 

všechny recenze uživatele

Zde začíná drama života a smrti, láskou a bezcitem, empatií a egocentrismem. Každou chvíli mohla do záběru vkročit Michelle Pfeiffer jako anděl v lidské podobě a utvrdit Davida v jeho schizofrenii. Mazec. Po krátkém uvažování a zhlédnutí přibližně 30 minut se zjistilo, že procenta hodnocení mohou být zavádějící. Proto je lepší se řídit vlastní intuicí, individuálně a ne názory lidí s odlišným pohledem. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (3)

  • Celosvětová premiéra proběhla 10. října 1966 v Austinu (Texas, USA). (BMW12)
  • Natáčelo se od 28. září do 20. listopadu 1995 v amerických státech Kalifornie a Massachusetts. (BMW12)

Reklama

Reklama