Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poblíž tajné základny "zvláštních leteckých sil" v Nevadě se ocitá posádka vesmírné lodi - otec, matka, dcera a malý syn. Návštěva mimozemšťanů uprostřed vědců, ponořených do vesmírného výzkumu, vyvolá nevídaný rozruch. "Návštěvníci" se musí spasit útěkem. Přitom se jim ztratí nejmenší člen rodiny. Ten se při svém putování dostává do rodiny energické vdovy Janet Cruise, matky 16-letého Michaela a 10-letého Erica, připoutaného na invalidní vozík. A právě Eric se stane prvním a největším kamarádem malého tvora, který slyší na jméno MAC (Mysterious Alien Creature - Tajemný cizí tvor). Náhle se objeví zbytek mimozemské rodinky o niž projevují eminentní zájem vědci, policie, novináři a - přirozeně největší - děti... (Intersonic)

(více)

Recenze (59)

Jamal 

všechny recenze uživatele

Někdo se snažil zkopírovat Spielbergova E.T.ho, no a zas tak se mu to bohužel, či bohudík nepodařilo. Tento film jsem však viděl v dětských letech a docela se mi líbil, proto ty 3 *, jelikož vždy se snažím hodnotit film podle dané chvíle, pokud si ji ještě teda pamatuji. Každopádně jak pijí brčkem vodu nebo nějakou tekutinu pod skálou někde na Marsu nezapomenu, stejně tak jak je vcucne sonda a nebo vysavač, jako kdyby byli z páry. A ke konci jak se stanou občany spojených států, no dneska je to pro mě blbost, ale předtím jsem to měl rád (( :: ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Extrémně hnusný (až natolik, že už skoro ne roztomilý) mimozemšťánek se na Zemi ztratí své rodince, teskní po ní a skrz různé nadpozemské vylomeniny se skamarádí s malým klukem, zatímco ho nahánějí vládní agenti. Nepřipomíná vám to něco? Rozdrobený scénář s topornou režií dotáhnou útěk zmatených "imigrantů" až do WTF šťastného přijetí amerického občanství, ale celkově mě (zejména) druhá půlka vyloženě nudila. Radost z filmu asi museli mít u McDonald's a Coca Coly, která tu slouží pomalu jako všelék. ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

Od začátku do konce vykrádačka E.T. Kýčovitější (exitují horší doják než dítě na vozíku??), rozvleklejší a hlavně s naprosto hnusným ufounem, který umí akorát kulit oči. Přesto se mi pár scén líbilo (honička, finále u beznínky, krásný závěr) a pro děti to muselo mít svoje kouzlo - je mi jasný, že jako malý bych to neskutečně žral. Takže dávám smířlivé tři hvězdičky, protože úplná ztráta času to není ani dnes. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Bizarně přitažlivé zejména z hlediska toho, jak by vlastně vypadal E.T. Mimozemšťan, kdyby... Inu, těch kdyby si můžete dosadit desítky a vemte jed na to, že žádné nebude ve vztahu k Macovi ani za mák pozitivní (a to včetně hudby Alana Silvestriho, která je sice tím nejlepším na celém filmu, ale na Williamse se přesto dívá z ostrého podhledu). Ošklivý mimozemšťan je alespoň docela srandovní (hlavně když ho vcucnete do vysavače), mladá sousedka moc hezká a reklama na mekáč samozřejmě suprová, byť úplně vytržená z kontextu. Dám 2* za to, že pro malé děti to není nijak urážlivé (to jen pro dospělé). ()

Galerie (15)

Zajímavosti (6)

  • Film je v knize „Golden Raspberry Award“ zakladatele Johna Wilsona uveden mezi 100 nejvíce zábavně špatných filmů všech dob. (Lajty)
  • Představitel Erica Jade Calegory je upoután na vozík i ve skutečnosti. (Fenk)
  • V plánu bylo natočit pokračování, avšak nízké výdělky filmu rozhodly o opaku. (Fenk)

Reklama

Reklama