Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Seržant John Berlin je zkrachovalý policista, který začal v novém městě. Brzy po jeho příjezdu se začne množit počet vražd. Během vyšetřování Berlin nabude dojmu, že již narazil na stopu masového vraha. Ten právě ohlásil osmou oběť s krycím jménem Jennifer. Berlin se při pátrání setká s krásnou mladou ženou, která je slepá a zdá se být jediným spojovacím článkem k těmto zločinům. Mohla by se tedy stát další ohlášenou obětí vraha. Čím hlouběji je Berlin do případu zatažen, tím více se pro něj stává noční můrou a podezřelý může být každý. Dokonce i on sám... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Nakoniec skôr rozpaky, pretože som od krimithrilleru z počiatkov deväťdesiatok očakával viac. Mám dojem, že detektívna zápletka je tu skôr ako pozadie k rozvíjajúcej sa romantickej línii a samotný prípad neprináša nič špeciálne a vlastne ani prekvapivé, aj keď sa o to v závere všemožne snaží. Poteší zopár scén, ako napríklad fotenie vo vani, celkovo ale Jennifer 8 nemá vlastný charakter a aj tá atmosféra filmu, kde má byť osem mŕtvol a vrah s poriadnym motívom, nie je bohvieako strhujúca, osobne ma Conrad L. Hall už potešil viac. Ale hlavným vinníkom je určite Bruce Robinson. 50% ()

tron 

všechny recenze uživatele

Úspech MLČANIA JAHNIAT v 90. rokoch spôsobil vlnu serial killer, v ktorých odlišní muži zákona pátrajú po sériovom vrahovi. Niekedy to vyšlo lepšie (ZBERATEĽ BOZKOV, SEDEM), inokedy horšie (ZBERATEĽ KOSTÍ), občas veľmi zle (SLEDUJE ŤA VRAH). JENNIFER 8 je skôr priemer. Môže sa pochváliť pôsobivou atmosférou, solídnym hereckým obsadením (Garcia, Henriksen, Thurman) a hŕstku super scén (fotenie vo vani). Bohužiaľ, je to zbytočne dlhé a namiesto toho, aby sa to na konci začalo rozpletať, sa to začína skôr zaplietať a to až tak, že dodnes rozmýšľam, čo mali znamenať scény s Johnom Malkovichom. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Pokud je člověk nevidomý, nikdy nepozná dvě věci. Jednak jak to Conrad L. Hall uměl za kamerou a hlavně zamilovaný pohled A.Garcii, pracovně nazvaný "kolouch vábený estrálním cyklem", pod nímž ledovce tají, ledničky nefungují a Děda Mráz umírá na celkové přehřátí organismu.. Vcelku neznámá krimi, jenž snese v rámci žánru a doby vzniku ta nejpřísnější měřítka. Navíc obohacena o konec s pomstou v zasloužených rukou, zajímavým pár minutovým výstupem vyšetřovatele z vnitřních záležitostí v podání Malkoviche, jemuž by asi méně se ovládající vyslýchaný otevřel krční tepnu cípem policejního odznaku a jako nečekaný bonus dostanete Billovu nevěstu ve vaně. Sice bez katany, ale za to zcela nahou.. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Možný SPOILER. Umě Thurman to sice moc slušelo, ale slepotu jsem jí nevěřila. Rukama tápala po zdech, ale před schody nezaváhala. Poznala vcházející přítelkyni, ale úchyla, co ji fotil doma nahou v bytě nepostřehla ... Taky mě dost vyděsila pachatelova kosmická baterka. No a když se takovéto podivnosti hromadily a hromadily, přestal mě film dočista bavit. Hvězdička je za krásu herečky. ()

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Jennifer 8 je jen slušný thriller s dobrým obsazením. Bohužel scénář ničím nevybočuje z vod průměru ( vyšetřování sériové vraždy detektivem, který je tímto případem posedlý a přestože pro kolegy je již případ uzavřený, on pátrá dál/ vztah se slepou svědkyní - to všechno už to bylo ). Pokud něco stojí za zmínku, tak je to především Uma, která podala slušný výkon v roli slepé svědkyně ( a navíc jí to hrozně sluší, no prostě pro fanoušky ), Garcia s Henriksenem průměr. Napětí se režisérovi moc podařit nenavodilo, tedy až na jednu výbornou scénu a celkově na mě film působil takovým zvláštním smutným dojmem. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Film měl rozpočet 20 000 000 amerických dolarů. Rok po uvedení se však autorům vrátili jen 11 300 000 amerických dolarů. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v kalifornských městech Eureka a Trinidad a v kanadském Vancouveru. (Terva)

Reklama

Reklama