Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Seržant John Berlin je zkrachovalý policista, který začal v novém městě. Brzy po jeho příjezdu se začne množit počet vražd. Během vyšetřování Berlin nabude dojmu, že již narazil na stopu masového vraha. Ten právě ohlásil osmou oběť s krycím jménem Jennifer. Berlin se při pátrání setká s krásnou mladou ženou, která je slepá a zdá se být jediným spojovacím článkem k těmto zločinům. Mohla by se tedy stát další ohlášenou obětí vraha. Čím hlouběji je Berlin do případu zatažen, tím více se pro něj stává noční můrou a podezřelý může být každý. Dokonce i on sám... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Miestami neskutočne ukecané a zdĺhavé. Jediná iskierka herectva bola v podaní Umy Thurman čoby slepej ženy, tú myslím zahrala dosť dobre. Celkom vlečúci thriller, hoci so zaujímavým námetom a výborným hereckým výkonom Umy Thurman.. Uma Thurman už mala vo svojich dvadsiatichdvoch rokoch za sebou celkom dosť filmov, tak ma ani neprekvapuje, ako bravúrne dokázala zahrať slepé dievča. Oproti tomu John Malkovich ma opäť nepresvedčil o svojich hereckých kvalitách. Bohužiaľ ten zvyšok z toho robí podpriemerný film. Ani Andy Garcia nejak extra nežiaril. A to je herec pár excellance. Bohužiaľ nemal dobre napísanú postavu a dej je tak suchý a nudný, že by tomu nepomohol ani DiCaprio či Pitt. Tento snímok som videl ešte v 90.tych rokoch na VHS a už sa k tomu nikdy nevrátim. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Jako obdivovatel dnes už takřka zapomenutého Lance Henriksena jsem byl na film dost zvědavý, ale ono i bez něj by to na ty 4* zřejmě stačilo. Výborná kriminálka, psychologicky nevídaně precizní, napínavá a dějově nepředvídatelná, takže není problém ponořit se do příběhu a počkat si, kdo má tu neplechu na svědomí tentokrát. Navíc Uma vypadá i hraje velmi dobře a Garcia dlouho nebyl tak charismatický, byť na Henriksena od přírody trochu ztrácí. :-) 75% ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Vůbec nevím jak jsem na tenhle biják narzil a kde se vzala touha si ho sehnat, ovšem určitě jsem neprohloupil. Solidní klasická krimi s charisma týpkem Garciou a.... tady se zastavím. Na to, že je dnes Uma bez šmínků lehce ošklivka Betty a nemusím jí ani náhodou, tady za její mladistvou neposkvrněnou krásu a i hereckej výkon slepce, super! Ty dvě hodiny mě fakt bavily! 65% ()

Gary 

všechny recenze uživatele

Do první hodiny skutečný nadprůměr. Napětí a kriminální atmosféra deštivých dnů na jedničku. Potom se film sice nestává špatným, ale horším. Hodně se dá odhadnout a finále jako by nějak odflákly. Pomáhají herecké výkony, protože se sešlo ne hvězdné, ale solidní obsazení. Garcia, Thurmanová, Henriksen i Malkovich dokazují, že umí zahrát. Jenom mi vrtá hlavou, kde byli ostatní obyvatelé slepeckého ústavu. Že by na vánočních prázdninách ? ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Pri registracii na csfd som vedel, ze narazim na filmovu recyklaciu - tuto tento film je akoze dobre ohodnoteny a akoze tam ide o vela - vrazdy sa mnozia, podozrivy moze byt kazdy - len rezisersky je to cira rutina. Podarila sa atmosfera, no niektore sceny hm, namiesto ich rozpletania a objasnenia som narazil skor na zapletanie scen, z niektorych sa stal doslova gordicky uzol. Ucast Johna Mlkovicha som nepochopil a nikto mi ju doteraz nevyjasnil : 40 % ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v kalifornských městech Eureka a Trinidad a v kanadském Vancouveru. (Terva)
  • Film měl rozpočet 20 000 000 amerických dolarů. Rok po uvedení se však autorům vrátili jen 11 300 000 amerických dolarů. (Terva)

Reklama

Reklama