Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Seržant John Berlin je zkrachovalý policista, který začal v novém městě. Brzy po jeho příjezdu se začne množit počet vražd. Během vyšetřování Berlin nabude dojmu, že již narazil na stopu masového vraha. Ten právě ohlásil osmou oběť s krycím jménem Jennifer. Berlin se při pátrání setká s krásnou mladou ženou, která je slepá a zdá se být jediným spojovacím článkem k těmto zločinům. Mohla by se tedy stát další ohlášenou obětí vraha. Čím hlouběji je Berlin do případu zatažen, tím více se pro něj stává noční můrou a podezřelý může být každý. Dokonce i on sám... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Pri registracii na csfd som vedel, ze narazim na filmovu recyklaciu - tuto tento film je akoze dobre ohodnoteny a akoze tam ide o vela - vrazdy sa mnozia, podozrivy moze byt kazdy - len rezisersky je to cira rutina. Podarila sa atmosfera, no niektore sceny hm, namiesto ich rozpletania a objasnenia som narazil skor na zapletanie scen, z niektorych sa stal doslova gordicky uzol. Ucast Johna Mlkovicha som nepochopil a nikto mi ju doteraz nevyjasnil : 40 % ()

Derek 

všechny recenze uživatele

dalsi zo zastupu 90tkovych thrillerov ktore sa vyrojili po uspechu mlcania jahniat. robinson mal stastnu ruku pri vybere spolupracovnikov (slusna hudba od christophera younga a vynikajuca kamera conrada halla) ako i hlavnych predstavitelov (az na garciu ktory tlaci na pilu az prilis a sklzava k patetickosti), ale na druhej strane je tu scenar ktoreho pribeh sa po slusnom zaciatku zvrtne v hromadu nelogickosti a stupidit ktore uplne podtrhavaju slusne vybudovanu atmosferu... ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Pokud je člověk nevidomý, nikdy nepozná dvě věci. Jednak jak to Conrad L. Hall uměl za kamerou a hlavně zamilovaný pohled A.Garcii, pracovně nazvaný "kolouch vábený estrálním cyklem", pod nímž ledovce tají, ledničky nefungují a Děda Mráz umírá na celkové přehřátí organismu.. Vcelku neznámá krimi, jenž snese v rámci žánru a doby vzniku ta nejpřísnější měřítka. Navíc obohacena o konec s pomstou v zasloužených rukou, zajímavým pár minutovým výstupem vyšetřovatele z vnitřních záležitostí v podání Malkoviche, jemuž by asi méně se ovládající vyslýchaný otevřel krční tepnu cípem policejního odznaku a jako nečekaný bonus dostanete Billovu nevěstu ve vaně. Sice bez katany, ale za to zcela nahou.. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Už je to dávno, čo som to naposledy videl a ani som si už nepamätal kto je vrah. Prose idiot s mindrákom z detstva. Zlatí vrahovia z 8mm alebo Sedem. Tí mali úroveň a vzbudzovali strach. Toto vemeno je k smiechu a ešte trápnejší je spôsob akým ho dostanú. Ako detektívka to je strašne slabé. Pátranie je nudné, hlavný hrdina Garcia je nevýrazný a jeho starší kolega sa správa jak nevychovaný pubertiak, takže som mu jeho osud doprial s radosťou. Pasáž s Malkovichom tam bola snáď len na natiahnutie stopáže. Jedine na Umu sa pekne kukalo aj keď ona ani nemrkla. Ale ani to ozvláštnenie so slepou svedkyňou nijak extra nevyužili. A jej romantická línia s Garciom postrádala chémiu. Takže v každom ohľade je to absolútne zabudnuteľný film. Čo sa mu aj stalo. 4/10. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Upřímně, čekal jsem thriller se skvělým obsazením. Dostalo se mi ale opravdu nudného filmu, který kdyby neměl Umu (perfektní výkon) a Malkoviche (který zde nedostal moc prostoru, ale ten, který dostal, využil na 100 %) bych ohodnotil tou nejnižší možnou známkou. Takhle jsou to slabší dvě hvězdy. 30 %. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v kalifornských městech Eureka a Trinidad a v kanadském Vancouveru. (Terva)
  • Film měl rozpočet 20 000 000 amerických dolarů. Rok po uvedení se však autorům vrátili jen 11 300 000 amerických dolarů. (Terva)

Reklama

Reklama