Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Seržant John Berlin je zkrachovalý policista, který začal v novém městě. Brzy po jeho příjezdu se začne množit počet vražd. Během vyšetřování Berlin nabude dojmu, že již narazil na stopu masového vraha. Ten právě ohlásil osmou oběť s krycím jménem Jennifer. Berlin se při pátrání setká s krásnou mladou ženou, která je slepá a zdá se být jediným spojovacím článkem k těmto zločinům. Mohla by se tedy stát další ohlášenou obětí vraha. Čím hlouběji je Berlin do případu zatažen, tím více se pro něj stává noční můrou a podezřelý může být každý. Dokonce i on sám... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

Derek 

všechny recenze uživatele

dalsi zo zastupu 90tkovych thrillerov ktore sa vyrojili po uspechu mlcania jahniat. robinson mal stastnu ruku pri vybere spolupracovnikov (slusna hudba od christophera younga a vynikajuca kamera conrada halla) ako i hlavnych predstavitelov (az na garciu ktory tlaci na pilu az prilis a sklzava k patetickosti), ale na druhej strane je tu scenar ktoreho pribeh sa po slusnom zaciatku zvrtne v hromadu nelogickosti a stupidit ktore uplne podtrhavaju slusne vybudovanu atmosferu... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Pokud je člověk nevidomý, nikdy nepozná dvě věci. Jednak jak to Conrad L. Hall uměl za kamerou a hlavně zamilovaný pohled A.Garcii, pracovně nazvaný "kolouch vábený estrálním cyklem", pod nímž ledovce tají, ledničky nefungují a Děda Mráz umírá na celkové přehřátí organismu.. Vcelku neznámá krimi, jenž snese v rámci žánru a doby vzniku ta nejpřísnější měřítka. Navíc obohacena o konec s pomstou v zasloužených rukou, zajímavým pár minutovým výstupem vyšetřovatele z vnitřních záležitostí v podání Malkoviche, jemuž by asi méně se ovládající vyslýchaný otevřel krční tepnu cípem policejního odznaku a jako nečekaný bonus dostanete Billovu nevěstu ve vaně. Sice bez katany, ale za to zcela nahou.. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Dovoluji si s amatérskou nabubřelostí napsat, že mi vadily mezery ve scénáři. Krom dalších jiných zvláštních návazností a situací zde dochází ke dvěma zásadním konfrontacím, kdy se má dvojice poznat na základě hlasu. V obou případech to dopadne zcela nepochopitelně. Co se napětí týče, velmi slušné. Jen bych se už pro všechny časy rád dočkal vysvětlení toho, proč si policisté na tajných nočních akcích klestí cestu baterkou, která by ozářila i astronauta u Mléčné dráhy. Jak tu mnozí zmiňují, Uma Thurman zahrála dobře, navíc ji to slušelo. Nejcharismatičtější postavou je však na plné čáře John Malkovich, kterého jsem měl sto chutí bacit do čumáku, jak brilantně zahrál vyšetřovatelskou svini. Andy Garcia za ním udýchaně kulhá, což je vzhledem k nepoměru stráveného času obou pánů před kamerou další ze slabin celého filmu. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Upřímně, čekal jsem thriller se skvělým obsazením. Dostalo se mi ale opravdu nudného filmu, který kdyby neměl Umu (perfektní výkon) a Malkoviche (který zde nedostal moc prostoru, ale ten, který dostal, využil na 100 %) bych ohodnotil tou nejnižší možnou známkou. Takhle jsou to slabší dvě hvězdy. 30 %. ()

Gary 

všechny recenze uživatele

Do první hodiny skutečný nadprůměr. Napětí a kriminální atmosféra deštivých dnů na jedničku. Potom se film sice nestává špatným, ale horším. Hodně se dá odhadnout a finále jako by nějak odflákly. Pomáhají herecké výkony, protože se sešlo ne hvězdné, ale solidní obsazení. Garcia, Thurmanová, Henriksen i Malkovich dokazují, že umí zahrát. Jenom mi vrtá hlavou, kde byli ostatní obyvatelé slepeckého ústavu. Že by na vánočních prázdninách ? ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Film měl rozpočet 20 000 000 amerických dolarů. Rok po uvedení se však autorům vrátili jen 11 300 000 amerických dolarů. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v kalifornských městech Eureka a Trinidad a v kanadském Vancouveru. (Terva)

Reklama

Reklama