Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Spisovateľ Byron Tiller je skromný človek, ktorý vyrastal v pasadenskej štvrti. Na svojej poslednej knihe pracoval dlhých sedem rokov, ale neúspešne. Ťažko znáša realitu, že jeho knihy sa váľajú kdesi vo výpredaji. Jediný, kto ho neúnavne a s láskou podporuje je jeho manželka Dena. Napriek tomu, že rodina sa ocitne v nezávideniahodnej finančne kríze, ona neprestáva dúfať, že raz si niekto všimne manželov pisateľský talent a on prerazí. Byron sa však s celou situáciou vyrovnáva veľmi ťažko a prenasledovaný vlastnými výčitkami z neschopnosti postarať sa o rodinu začne hľadať východiská. Osloví bývalého zamestnávateľa reklamnej agentúry, z ktorej v minulosti dobrovoľne odišiel, ale ten ho odmietne. Navštívi sprostredkovateľské agentúry, ale tie mu oznámia, že sa na nič nehodí. So sebazaprením požiada finančne zabezpečeného svokra o pôžičku. Ten si však o ňom myslí, že je obyčajný flákač a obráti sa mu chrbtom. Jedného večera sa Byron nečakane zoznámi s mužom menom Luther Fox, ktorý mu ponúkne zamestnanie. Jeho agentúra „Elizejské polia“ ponúka špeciálne služby osamelým a bohatým ženám. Luther ho presvedčí, že Byron je ideálnym typom spoločníka - je atraktívny, vzdelaný, citlivý a chápavý. S klientkami nejde vždy o fyzický kontakt, veľakrát im stačí priateľstvo a pochopenie. Byron nakoniec ponuku prijme. Jeho prvou klientkou sa stane 35- ročná atraktívna žena s anjelskou tvárou Andrea Alcottová, manželka slávneho spisovateľa... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

babuca 

všechny recenze uživatele

Som veľmi prekvapený aký výborný a neznámy je tento film, odporúčam hlavne aby si ho pozreli tí, čo sem najviac prispievajú.....som veľmi prekvapený, že ani jeden z prvej 20.....možno ani prvej 50 tento ,, skutočný príbeh ,, nevidel a neokomentoval. VRELO DOPORUČUJEM !!! P.S.: je ťažké byť spisovateľom a živiť sa tým a zároveň uživiť rodinu a uspokojiť ju... ()

jasse 

všechny recenze uživatele

Tak tento film se mi moc líbil, i když ten příběh je na naše poměry dost neuvěřitelný. Ale v LA se děje ledacos, tak proč ne...hodně tomu přidal Andy Garcia, který svou postavu hraje tak přesvědčivě, že jsme na konci brečeli všichni tři: já, Byron i Dena...vsadím boty, že když Byron tuhle svoji zkušenost hodil na papír, tak měl zářnou kariéru úspěšného spisovatele zajištěnou. - Souhlasím s názoren Enšpígla, který vystihnul pocity, které mě přepadají, kdykoliv se na přirozené herectví Andyho Garcii dívám. Své dělá i hlas Vladislava Beneše, ti dva k sobě opravdu pasují. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Andymu a Julianne to spolu fakt neskutečně slušelo. Jako chlap jsem měl pro Andyho pochopení, že z vzniklou situací chtěl něco dělat, korn když měl tak úžasnou ženskou. Už si nevybavuju kdy mě naposled byla tak strašně sympatická ženská postava jako právě tady Dena. Nejhorší je, že se to všechno začalo vykurvovat tak nějak přirozeně a pochopitelně a přitom podstata toho všeho proč to vzniklo byla dobrá. Oba herce už jsem vlastně pochválil, ale ještě musím říct, že Andy na mě působí hrozně pozitivně a klidně téměř ve všech jeho rolí. Vyzařuje zněj zvláštní pozitivní charisma a to se mě na lidech vždycky hrozně líbí. ()

plechulka 

všechny recenze uživatele

Příjemný film stojící hlavně na neokázalém kouzlu Andyho Garcii a vlastně vůbec všech hlavních představitelů včetně Jamese Coburna. A i když byl konec poněkud předvídatelný, rozhodně jej nezařadím v hodnocení mezi zcela zaměnitelné romantické komedie.... mimochodem, k českému dabingu: doteď jsem si myslela, že hlas Alexeje Pyška nejvíc pasuje Bruce Willisovi - ale i Miku Jaggerovi moc slušel! ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Príjemné prekvapenie. Ako je u Garciu zvykom, film sa nedá jednoznačne zaradiť do žánru. Má v sebe nejaké to romantické klišé aj humor, ale celé je to podané ako dráma muža, ktorý má problém v manželstve, práci aj písaní knihy. Tento mix však pôsobí veľmi pohodovo a súdržne (narozdiel od HRRANICE ZÚFALSTVA či CESTY KU ŠŤASTIU). Vynikajúci herci ( dokonca aj mentorský Mick Jagger) vedia veciam vdychnúť život... ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Produkce filmu byla omezena na 30 dnů, a to z důvodu nízkého rozpočtu. (ČSFD)

Reklama

Reklama