Reklama

Reklama

Vražedný ráj

  • Česko Zlá sezóna (více)
Trailer

Obsahy(1)

Kurt Russel píše reportáže o psychopatickém vrahovi. Náklady tisku se zvyšují, z novináře je hvězda. Ale vrah je nespokojený...

Novinář z Miami se stane jediným pojítkem se šíleným zabijákem. Když ale vraždy, stejně jako novinové články, dále pokračují, vyvstává otázka, kdo vlastně využívá koho. Film je natočen podle románu Johna Katzenbacha „In the Heat of Summer“. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (18)

st.verka 

všechny recenze uživatele

Pro mne to bylo zase jedno zklamání, čekala jsem víc. Jediný, na koho se dalo dívat byl Kurt Russell. Na Mariel Hemingway se koukat nedalo vůbec, je to příšerná herečka. V tomto celkem průměrném thrilleru zkazila i posledních 15 minut, které jediné nabízely trošku napětí. Těch 5* také nechápu, i 3* jsou jen díky výkonu Kurta Russella. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Asi vás odradím hneď na začiatok, ale keby v tom nehral Kurt Russell tak by to stálo za ešte väčší prd než to stojí teraz. A ako pozerám, tak o tejto snímke mnohí ani nevedia, cez ten fakt, že Kurt Russell je veľmi známy a obľúbený herec. Ešte by som si dovolil skritizovať voľbu obsadiť dosť nesympatickú Mariel Hemingway do role hlavnej hrdinky, respektíve ženskej partnerky Kurta. Inak sa jedná o absolútne priemerný film, ktorý je až priam ukážkou priemernosti. Tomu proste nemôžete dať ani 49% ani 51%. Aspoň ale že ako kriminálka je to celkom zaujímavé a vyšetrovanie baví. A dokonca som bol spokojný aj s meniacim sa prostredím. Nieje to len tak nejaká kancelárska vyšetrovačka. Akcie je tiež ako tak - proste priemerne. Nič prevratné a ani nič vyložene zlé. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Pro mě absolutně neznámý snímek ve filmografii tohoto pro mě dosti oblíbeného akčního borce. Herecky se Kurt snaží, ale jaksi to celé není ono. O 10 let později dá tomuhle zcela jasně na prdel Seven. Docela jsem koukal až do jakých situací se dokázal vetřít novinářský fotograf Pantoliano a ohromující je i vliv hlavního novinářského hrdiny. V dnešní době nemyslitelná věc, aby si prakticky sám vedl vyšetřování. 45% ()

dezert 

všechny recenze uživatele

Parádní thriller, plnej nečekanejch zvratů, s výborným vyšinutým záporákem a moc dobrým Kurtem Russellem. Je škoda, že je to tak málo známý. Několik zatraceně napínavejch scén tomu jenom přidává. A taky neuvěřitelná hudba. Když čekáte průměrnej 80´s thriller s předvídatelným dějem (jako já) budete hodně překvapení. Jediný, co to sráží, je ta holka co hraje přítelkyni Kurta Russella. Ta je hodně špatně vybraná, neumí totiž hrát. ()

Deratizer 

všechny recenze uživatele

Kolikrát mají dnešní filmové paskvily se zmateným dějem a nepřehlednou kamerou na čsfd nadprůměrné hodnocení a taková stará a dobrá filmová škola z 80tých let s Kurtem Russelem je zde podhodnocována i pouhými dvěma hvězdičkami a to už je dost málo, takže já dávám 5 hvězdiček. Docela příjemný průplach mezi horou dnešních digitálních cool filmů. Jednoduše kvalitní podívaná a nechybí ani typ akce, která je herci jako Kurt Russell ušitá na tělo. Těch akčních scén tam sice nebylo zas tolik, ale o to je film realističtější. Přece jen, Russell nehraje žadného Ramba, ale novináře. A co na tom, že to není nic nového pod sluncem, že takových filmů jsou mraky, že film nenabízí nic převratného, je to film starý skoro 30 let a mě se to hodně líbilo a to je to hlavní. Holt charismatický Russell umí i průměrnému typu filmu nasadit vysokou laťku. ()

Galerie (49)

Reklama

Reklama