Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nueng (Phuwin Tangsakyuen) je synem majitele hotelového řetězce. Jeho postavení ho přimělo vyrůstat izolovaně bez prostoru pro nedokonalosti. Poté, co je jeho otec přímo před ním zastřelen, je jeho život v ohrožení. Jeho matka proto najímá stejně starého chlapce, aby Nuenga chránil před nebezpečím ve škole i mimo ni. V jeho životě plném nejistoty bodyguardova přítomnost vede Nuenga k novým pocitům. Ovládnou své vzájemné city? (emkon)

(více)

Recenze (4)

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

první dva díly nic moc, chtěla jsem to droppnout, ale pak jsem viděla fish upon the sky + fotečky svalů ponda naravita a ihned změnila názor... akce jak z kinnporsche, někdy jsem při sledování křičela "tohle vypadá jako kinnporsche!!", i chopperovi jsem říkala vegas (a ten jeho otec byl úplnej gun). samozřejmě kp pro mě bude vždycky ten nejlepší bl seriál. jediný, co mě štvalo byl žlutej coloring, copak jsme v mexiku? některý scény byly moc tmavý, pak zas divně žlutohnědý. jinak příběh super, na konci hodně napínavý. 唯一 ♡ ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Ať si kdo chce co chce říká, pro mě to byla srdcovka s podobným námětem, jako můj oblíbený Golden Blood a v tom případě přehlédnu i nějaké drobnosti v příběhu a zpracování, kde bych jinak dal za 9. Nebyly tam sice tak propracované bitky, ale zaujalo mě to jinak, například 9 epizoda mě úplně dostala. Palm a Phuwin byli skvělí, a to Phuwin má jen 19 let, což mě na tak vyzrálý výkon překvapilo. I další herecké obsazení bylo výborné, snad jen Kit se svou sympatickou tvářičkou mi padoucha moc nepřipomínal. Celkově velká spokojenost, konečně zase něco hóóódně dobrého 4x10 ()

emkon 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno, váhal jsem, jestli dát seriálu Never Let Me Go šanci, kvůli četným negativním recenzím na serveru MDL, ale jsem rád, že jsem se rozhodnul je ignorovat. Dějová linka se nezdá být nijak originální. Bohatý teenager Nueng, dědic hotelového řetězce poté, co mu zavraždí otce, potřebuje bodyguarda. Najat je Palm, chudý teenager z rybářské vesnice, který umí bojovat. Poté, co jde Nuengovi o život, utečou spolu do bezpečí, kde je pronásleduje spousta nepříznivých okolností, a kde se i zamilují. Originální je seriál NVLMG tím, jak realisticky vykresluje vztah mezi Nuengem a Palmem. Jaký zmatek ve svých citech oba prožívají, a jak oba protagonisté brání rozvinutí vzájemných citů. Oba dělají sporná rozhodnutí. Je to ale dáno tím, čím si kluci v příběhu procházejí. Vývoj postav je zde ale úžasný. Od bohatého Nuenga bychom očekávali nafoukanost a povýšenost. Ve skutečnosti byl docela odvážný a silný, a když bylo potřeba, zastal se těch, na kterých mu záleželo. Zato Palm byl zpočátku tvrdohlavý, a kvůli svému otci měl vypěstovaný odstup od bohatých lidí a touhu být ve všem soběstačný a nezávislý. Přes poměrně divoké až thrillerové úvodní epizody se ve středních epizodách dočkáme pocitu kouzelné letní romance s prohlubujícím se citem mezi Nuengem a Palmem. V posledních epizodách nastává masivní obrat a emocionální zmatky, aby vyniklo poslelství seriálu o tom, jakou cenu musíte zaplatit za štěstí své milované osoby. Phuwin (Nueng) a Pond (Palm) své role ztvárnili úžasně přirozeně. Hodně se mě líbil i Perth v roli Choppera, zpočátku tajemný a nečitelný. Překvapil i Chimon v roli protivného Bena. Na seriálu NVLMG musím ocenit i to, že mnohé flashbacky nebyly opakováním starších záběrů, ale nově natočené scény. Ocenit musím i kouzelné lokace, kde se příběh odehrává, a skvělou filmovou kameru. Výborný je i soundtrack. Zejména songy Living For You od Phuwina a Only One od Ponda jsou top. Seriál velmi doporučuji. ()

Petra321 

všechny recenze uživatele

Presne takto má vyzerať romantický príbeh syna nejakých vplyvných ľudí a jeho bodyguarda. Približne takto pred rokom sa vysielalo Kinnporsche o ktorom sa hovorilo ako o strope žánru BL. Od tej doby ale producenti zapracovali na iných dielach, ktoré sú nie rovné, ale dokonca omnoho lepšie ako už spomínané Kinnporsche. Never let me go predstavuje čistú lásku, ktorá naozaj vzplanula zo vzájomného poznania. Vzťah medzi chlapci nie je toxický, rovnako ako ani povahy dvoch hlavných postáv. Nueng a Palm sa po celý čas krásne dopĺňali a robili jeden druhého lepším. Okolnosti v pozadí, ktoré sa odohrávali medzi vedľajšími postavami, boli skvelo premyslené a všetko do seba nádherne zapadalo. Zo zlých vecí som podozrievala snáď každého, kto mal k Nuengovi nejakým spôsobom blízko, no som rada, že sa niektoré moje bláznivé teórie nepotvrdili. Vedľajší pár si podľa mňa zaslúži viac screentimu, pretože napríklad postava Bena je stále obklopená otázkami. Kliatba jedenástej epizódy sa však v prípade NVLMG nevyplnila, pretože jedenásta nebola ani zďaleka tou najbolestivejšou. ()

Reklama

Reklama