Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Magnát dávného čínského města zachází už příliš daleko. Bez pořádného důvodu terorizuje nebohé občany a přímo si říká o potrestání. Čtveřice bojovníků, které krutě zmrzačil, se shlukne a společně se pustí do cesty za odplatou. A že to s jejich handicapy nebude zrovna jednoduché. Vždyť jeden je slepý, druhý hluchoněmý, třetí přišel o nohy a čtvrtý o mentální úroveň. (ČSFD)

(více)

Recenze (7)

MaedhRos 

všechny recenze uživatele

Quintessential Venom flick. Fandové, kteří si libují v choreografii zatížené na akrobatické kousky a z "operních kejklí" centrálního taiwanského tria jsou odvaření, si ve finále Crippled Avengers nejspíš blahem cvrknou...;-) Navíc se jedná o jeden z těch filmů, kde zaběhaná "Venom formulka" obzvlášť dobře funguje. Chemie a drive, které se z pozdějších Venom filmů začaly pomalu vytrácet, jsou zde dosud přítomny v každém záběru - a i když já osobně se domnívám, že tohle rozhodně není nejlepší Venom film, určitě je to jeden z těch nejvíc okouzlujících - snad proto, že je v něm přítomen onen osvěžující element "urvanosti ze řetězu" - a že působí dojmem, že do něj všichni zúčastnění šli po hlavě. ()

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Svým finálním vyzněním se jedná o trochu stigmatizující snímek, jinak je zde ale vše co se od pozdějších filmu Chang Cheha očekává na svém místě. To dobré a bohužel zase i to špatně. Vrací se herecké „uskupení“ Venom Mob, které si mě nedokázala ve svých předešlých filmech skoro vůbec získat na svojí stranu. Na dobu kdy s režisérem spolupracoval Davida Chiang či Ti Lung se nechytají ani omylem. Největším pozitivem tak je aspoň záporná role Chen Kuan-Taie, který toho sice také moc nepředvádí, ale i tak je radost ho vidět. On a místy brutální akce film zachraňují. Ani tak ale snímek za opětovné zhlédnutí rozhodně nestojí. ()

Reklama

miklaras 

všechny recenze uživatele

Omlouvám se MaedhRos, že jsem viděla tenhle film až letos, kdy sbírám všechno s Chen Kuan Taiem. Tohle je skutečná perla od Changa Cheha! Děcko s kovovýma rukama a mstitelé v podání slepec...hluchoněmý...beznohý a idiot(rozkošný Sheng Chiang), to je vážně neuvěřitelné. Když k tomu připočtu Chen Kuan Taie s šedými prameny vlasů jako padoucha, Wang Lung Weie jako padouchaova pohůnka, krásné akrobatické choreografie a skutečně veleprostinký scénář, vyjde mi absolutních pět hvězd pro pět jedů, tentokrát s podtextem pomoci handicapovaným zařadit se do společnosti... :-) ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film jsem si sehnal a shlídl zejména kvůli nechtěné záměně s raritním a ultra-bizardním kung-fu filmečkem Crippled Masters/Tian can di que (1979). Jaké však bylo moje zklamání, když jsem sledoval zase to tisíckrát obehrané "kung-fu" s pěti blbečky, kteří si hrajou na bojovníky a než padne jedna rána, udělají 400 pohybů, 200 salt a 2 výkopy ... No to si můžu zajít do cirkusu a ne koukat na martial arts ... Navíc tyhle filmy ze 70.tek od SB nemají s martial arts nic společného... Je to potrhlé cirkusácké hopsání, s bojem to prostě nemá nic ... Soubojů spousta, kaskadéři výborní, ale příšerná nuda a debilní vtípky ... i když docela dobrý nápad... ()

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Snímek jen pro zasvěcené kung-fu fandy. Nápady velmi zajímavé a vysoká rozmanitost kung-fu mistrů, která prostě baví. Ta trapnost, kterou to občas přináší se dala zkousnout a je to rozhodně jeden z nadprůměrů. 70% ()

Galerie (62)

Reklama

Reklama