Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nevěř nikomu a ničemu, jen penězům To je nepsaný zákon všech zlodějů. A Taylor (Christian Slater), právě propuštěný z vězení, peníze potřebuje dost nutně. Jeho plán je mimořádně lukrativní - sice komplikovaný, ale proveditelný. Spolu se třemi kumpány chtějí vykrást ilegální sázkovou kancelář. Odvážný tah se podaří, ale až příliš pozdě Taylor, Eddie, Rock a Butch zjistí, že ukradli peníze označené agentem FBI Cornellem (Val Kilmer). Ukradený balík peněz se musí co nejrychleji proprat. Taková akce potřebuje svůj čas a chlapi ztrácejí postupně nervy - nikdo už nevěří nikomu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (38)

Boss321 

všechny recenze uživatele

Průměrný akční film o vyprání peněz. Jediný, kdo mě zaujal byl Val Kilmer svou suverenitou (především scéna s operou v autě se mi hodně líbila :-)). Christian Slater, Daryl Hannah nebo William Forsythe nebyli špatní, ale hráli už v o dost lepších rolích. Klasický film na jedno zkouknutí, ze kterého si druhý den moc pamatovat nebudete. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Taylor (Christian Slater) je nemile překvapený (poté co jej pustí z vězení), že jeho přítelkyně s jeho dcerou žijí vlastně na smetišti. A tak vymyslí plán, jak jednoduše přijít k penězům - za pomoci starých kumpánů vykrást místní sázkovou kancelář. Akce šlape jako hodinky, a navíc zde najdou tašku naplněnou stodolarovkami. Jenže až pozdě zjišťují, že peníze jsou označené FBI, a agent Cornell (Val Kilmer) s nimi má svůj vlastní plán... Pokud jste viděli některý díl Dannyho Parťáků nebo nějaký podobný film, můžete s klidným srdcem Těžké prachy vynechat. Bohužel tento film nepřináší nic, co už jsme neviděli ve výše zmíněných filmech, a ani Christian Slater či Val Kilmer tento film z béčkových vod nevytáhnou. Jediné, co by možná stálo za zmíňku je (zde již zmíněná) scéna s operou, ale to je tak téměř všechno. Ke konci filmu už jsem se v těch podrazech začal trochu ztrácet, ale to možná bylo tím, že jsem se tak nudil, že jsem chvilkama možná i usnul... ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Kde jsou ty časy, kdy byl Christian Slater akční hvězdou mající na kontě prvotřídní snímky jako KRÁL ZBOJNÍKů ROBIN HOOD, OPERACE: ZLOMENÝ ŠÍP nebo POVODEŇ a před sebou slibnou budoucnost? Nečekal jsem moc, protože už obal na mě křičel: Jsem levné béčko!, ale páni, že to bude až tak levné a až tak špatné jsem tedy nečekal. Podprůměrný scénář a režie, minimum akce, dialogy a postavy, co by hrozně chtěly být vtipné a cool a šedivé herecké výkony. Pobavilo mě, když asi v půlce filmu řekl Kilmer s respektem Slaterovi, že "je dobrej." Přitom cokoliv na co Slater do té doby sáhl se zkurvilo, jak jen mohlo. Ještě zábavnější, ale byla Kilmerova naprázdno vycházející snaha o to vytvořit opravdu "cool" postavu zkorumpovaného agenta FBI. Jen kvůli ní a zpočátku iritujícímu, ale záhy kupodivu vtipně vypointovanému putovnímu gagu s Josém, co prodává pomeranče, se ale na tuhle slátaninu neobtěžujte koukat. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Christian Slater v další průměrné roli zlodějíčka, kterýžto se svou bandou odcizí velikou sumu peněz a řeší problémy s tím spojené. Celkem odpočinkové tempo malinko kazí některé z topornějších postav. Dějová zápletka je celkem zajímavá, ale závěr opět shazuje celkem dobrý úmysl. Když to shrnu, pak si nejsem jist, zda bych tento film měl potřebu dále vyhledávat, ale jako kulisa k nějaké činnosti (žehlení, chlastání, sex..) celkem solidní. 50% ()

rochelka 

všechny recenze uživatele

No musím říct,že mě to až tak špatné nepřišlo. Ikdyž jsem se na to dívala v pátek o půlnoci v otupělém stavu,skvěle jsem se bavila-to bylo tím otupělým stavem :)Akce tam sice bylo poskromnu,děj snadno předvídatelný a herectví nic moc ( ikdyž Kilmer si to celkem užíval),přesto je to sympatický snímek,který sice nepřekvapí,ale koukat se na to dá.A jelikož jsem se dobře vyspala,zaokrouhlím dvě a půl na tři hvězdičky.:) ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama