Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdina Hu (Sun Chien) brání na své cestě vůz plný zlata proti legii bizarních darebáků. Podaří se mu doručit bezpečně náklad do místa určení, když je jeho pouť plná nástrah a banditů, kteří chtějí zlatý poklad jen pro sebe? (Epistemolog)

Recenze (2)

miklaras 

všechny recenze uživatele

Prožila jsem 81 minut pekla. Když člověk stráví pár týdnů intenzivního vztahu s tvorbou Changa Cheh, naučí se ho milovat a odpouštět všechny prohřešky. Tohle je ale vážně nůž do slabin...Možná, když si zapálím něco ostřejšího, než Pall Mallky a k tomu porazím láhev absintu, začne se mi líbit i Kid with the Golden Arm. Snad potom ocením kostýmní kreace Liu Chi Yua a strašidelnou hudbu Eddieho Wanga. A možná mi sleze z obličeje ten stupidně ztuhlý úsměv, co mám právě teď... ()

MaedhRos 

všechny recenze uživatele

Film, v němž se producírují bojovníci s praštěnými přezdívkami navlečení v kromobyčejně praštěných kostýmech, umírajíce půvabně praštěnými způsoby v absurdně praštěných akčních scénách. Celé je to prostě úžasně praštěné. I já si po prvním zhlédnutí připadala jako něčím praštěná. Myslím, že Ni Kuang a Chang Cheh se při psaní scénáře taky něčím zpráskali jak zákon káže. A kolik prásků a jakého matroše padlo při navrhování kostýmů, to ví jen Nebesa sama. Už jsem říkala, že je to strašně praštěný film? (Wei Pai je každopádně k sežrání.) ()

Reklama

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama