Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ma Yong Zhen (Kuan Tai Chen) je boxer z chudé čtvrti v Shantungu, který hledá štěstí v Šanghaji. Je však zavlečen do války gangů a korupce, před kterými jej může ochránit jen jeho bojové umění.
(Epistemolog)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Běžný příběh o vzestupu a pádu člověka, co má velké sny a je ochoten pro ně mnohé obětovat. Chen Kuan Tai jako venkovský mladík ovládající bojové umění, jeho vzor a gangster David Chiang, to vše pod dohledem legendárního režiséra Chang Cheha potažmo producentů ze Shaw Brothers. Z této kombinace bohužel nevzešel vynikající film, ale jako lepší průměr tento snímek na pozdní večer bez problémů stačí. ()

Reklama

inutihar 

všechny recenze uživatele

Vzestup a pád mafiána v Šanghaji konce 19. století. Místo luxusních aut koňské povozy a místo kokainu cigarety ve špičkách. Jinak vše, co se od takového příběhu dá očekávat. V klasickém podání produkce Shaw Brothers s neuveřitelnou umělou krví. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Podle představitele hlavní role Kuan Tai Chena se většina filmů Shaw Brothers natáčela zhruba dva měsíce, ale vzhledem k časové tísni se měl snímek Ma Yong Zhen stihnout do jednoho měsíce. S tímto plánem byl režisér Cheh Chang schopen řídit noční natáčení, zatímco jeho asistent Hsueh Li Pao měl na starost denní natáčení. (Epistemolog)
  • Natáčení souboje s evropským soupeřem (Mario Milano) trvalo 5 dní. (Epistemolog)

Reklama

Reklama