Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (5)

MaedhRos 

všechny recenze uživatele

Lehkým krokem a příjemným tempem od usměvavého začátku k drsnému finále... "The Anonymous Heroes" mají balanc, styl i grády. Jeden z nejpovedenějších Changových filmů. ()

ladynka 

všechny recenze uživatele

Většinu filmu je to poměrně bezstarostná podívaná, ale moje nadšení z ní brzdí lehkovážné až sobecké postavy, které dějem pohodově proplouvají bez ohledu na okolí (vlak). Samozřejmě tu hraje roli i moje nechuť k válečným snímkům obecně. Ke konci však nastoupí klasické krveprolití a hlavní postavy konečně začnou jednat zodpovědně a obětavě. ()

Reklama

Epistemolog 

všechny recenze uživatele

Akční komedie se odehrává v době čínské občanské války počátkem 20.století. Do uniforem Cheh Chang oblékl známou dvojku Ti Lunga a Davida Chianga, kteří pomáhají Ku Fengovi ve vlaku propašovat velké množství munice a zbraní. Bojové scény měli na starost Lau Kar Leung a Tang Chia. V tomto ¨westernu¨ se více střílí a směje, takže nějákou propracovanou choreografii nečekejte. Fandové postřehnou mástra Bruce Tonga (Maršálův oficír) i akční režiséry Woo Ping Yuena a Yan Cheung Yuena (opilí oficíři). V bitce v kasínu jdou vidět akční choreografové Hsu Hsia, Danny Chow a Wong Pau Gei. Mezi bandity jsou další bojoví režiséři Fung Hak On, Lau Kar Wing a Shun Yi Yuen. ()

miklaras 

všechny recenze uživatele

The Anonymous heroes je absolutní Chang Cheh zlatého období. David Chiang a Ti Lung v hlavní roli klasického violent kung fu filmu působí rebelsky od začátku až do bolestivého konce, krví se tu nešetřilo a je znát, že si všichni hlavní protagonisté bojové scény zatraceně užívali. Celý ten armádní rámec působí parádně a je vidět, že režisér byl původem voják, protože armádní mašinérii uměl vykreslit do detailů.9/10 ()

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama