Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Samotářský hrdina Jin Fei (Ti Lung) je známý jako Král Eagle a nechtěně se zaplete do vnitřních konfliktů společnosti Tien Yi Tong  poté, co se zamiluje do své šéfky Yuk Lin (Li Ching). Když je ředitel společnosti zavražděn, zbylých 8 šéfů hledá náhradu. Veřejnost však netuší, že atentát spáchal jeden z šéfů. Tyto informace se náhodou dostanou k Jinovi, který si sice hledí svého, ale když se vrah dozví, že Jin ví o jeho totožnosti, rozhodne se ho umlčet. (Epistemolog)

(více)

Recenze (2)

miklaras 

všechny recenze uživatele

Ti Lung tu hraje bez svého "dvojčete" Davida Chianga, ale pro film to není tak velká ztráta. Jako klasický wuxia hrdina zabíraný ze všech úhlů je Ti Lung báječný, ale zbytek příliš nenadchne. Pro fanoušky Yuena Woo Pinga může být zajímavých pár záběrů, ve kterých se mihne jako anonymní pohůnek a řekne zhruba tři věty. Chang Cheh tentokrát trochu zklamal. ()

Epistemolog 

všechny recenze uživatele

Zaujme důmyslná dvojrole Li Chingové, která bravůrně ztvárňuje role sester. Bipolární sestry lze rozdělit na roztomilou, která se zamiluje do neusměvavého hrdiny s lesklým mečem, a na záludnou intrikářku. Úvodní souboj patří Bruce Tongovi, jinak známý bojový choreograf Chia Tang se posléze objeví jako assassin s bičem. ()

Reklama

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama